2777
2789

من چند سالیه میرفتم پیش یه روانشناس از نوجوانی خانوادم میبردن و بعد خودم رفتم خلاصه اینا مهم نیست

از مامانم پرسیدم که مامان این راز منو از کجا تخمین زدی

اولش گفت از کارات معلوم بود بعد که تا ته‌ ش رفتم رسما برام گفت مشاورت اینارو برام گفت 

حالا درسته این کار اون تو خانواده من باعث چیزای بد نشد ولی ممکن بود تو خانواده دیگه لی مشکل بزرگی بع وجود می اورد واقعا درک نمیکنم با چه فکری این کارو کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه روانشناس پیشش میرفتم مهم ترین رازمو برد گذاشت کف دست بابام

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

من و همسرمم پیش یه روانشناس میرفتیم شدیدا  خبیث بود هرچی که میگفتیم رو که میذاشت کف دست اون یکی با کلی دیدگاه منفی که ایجاد میکرد 

عجیب غریب هم مشکلاتمونو بزرگتر از اون که بود جلوه میداد و هی جلسات مشاوره رو زیاد میکرد 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
هیچوقت به روانشناسا اعتقادی نداشنم چون هر کسی نظر شخصیه خودشو میگه

کلا روان شناس ها حق نظر دادن ندارن باید بی طرف نگاه و پیشنهاد بدن که این اون کارو نکرده

منم یه روانشناس پیشش میرفتم مهم ترین رازمو برد گذاشت کف دست بابام

منم رسما گذاشته کف دست مادرم خوبه خودش میدونست علت اونجا اومدنم این بود که نمیتونستم به کسی بگم از پشکلم میترسیدم واقعا تو شوکم

جااالب اینه وخونه هیشکی به حرف گوش نمی ده میبرن پول می دن به ایناااااا تاااحرف بزنی    

روانشناس فقط حرف گوش دادن نیست که حیلی کمک ها میتونه بکنه تز روانشناس فراری نباشین این یکی از شانس من پوچ درومده

روانشناس فقط حرف گوش دادن نیست که حیلی کمک ها میتونه بکنه تز روانشناس فراری نباشین این یکی از شانس م ...

رسی منم مشکل تورودارم زتااپیک قبلیت فهمیدم والانم برای پیداکردن هویم نامزدم چه زندگی شده واحسسمونسب به عشقی که وجوددم بودد قورت ددادم

دشمنم خواست که ازبیخ کند ریشه ی ما          غافل ازانکه خدایی است دراندیشه ی ما