2777
2789
عنوان

خانوما باعث بارداری میشه؟؟کمک

126 بازدید | 10 پست

خانوما من تو دوره ی باروری بالا هستم و نامزد عقدیم پیشابش مالیده شد به .... ولی فقط یه لحظه.در کل هیچ انزالی هم صورت نگرفت تو رابطمون.منم باکره هستم (هرچند اعتقاد زیادی به این موضوع ندارم)بنظرتون امکان بارداری هس؟؟دوماه قبل از ترس یه چیز خیلی مسخره قرص اورژانسی خورده بودم پریودم نامنظم شد.چیکار کنم؟؟؟خیلی میترسم.

زندگی بایدها و نباید ها نیست!لذت ببر ازونچه که مطمعنی تقدیر توعه!

با پیشابم امکان بارداری هست مواظبت  کنین 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه پیشاب حاوی اسپرمه؟؟؟بنظرتون قرص بخورم؟

بله اسپرم داره خیلی قوی نیست ولی خب امکانش وجود داره دیگه میخوای اینبارم بخور دفعات بعد حواست ۶ دنگ جمع باشه خدایی نکرده به سقط اینا نرسه  

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
بله اسپرم داره خیلی قوی نیست ولی خب امکانش وجود داره دیگه میخوای اینبارم بخور دفعات بعد حواست ۶ دنگ ...

ال دی کافیه بخورم؟؟؟لوونورژسترکل واقعا خیلی بهم میریزه اخه

زندگی بایدها و نباید ها نیست!لذت ببر ازونچه که مطمعنی تقدیر توعه!
ال دی کافیه بخورم؟؟؟لوونورژسترکل واقعا خیلی بهم میریزه اخه

عزیزم راستش من هیچ وقت از اورژانسی استفاده نکردم چیزی راجبش نمیدونم از بقیه بپرس شاید بلد باشن