2777
2789

من استرس دارم الان نداشته باشم😐 

گلوهام می‌سوخت اون هفته دوروز می‌سوخت بعد عفونت کرد سه چهار روز چرک خشکن خوردم خوب شدم پنجشنبه و جمعه خوب بودم 

چهارشنبه مادرم و خواهر کوچیکم سوزش گلو گرفتن تا الان 

امروز هم خواهر بزرگم سوزش گلو گرفت و بچه اش هم تب بالا و سی و هشت درجه گرفته دوساله بچش 

من دوروزه بعد مریضی رفتم دکتر گف گلو درد چیزی نیس سرما خوردی اما همه گرفتن😐 

امروز هم نفخ و کمی اسهال گرفتم بعد سه روز که خوب خوب شدم این اومده امروز سراغم 

ناگفته نمونه که از یه مهمونی برگشتم اون هفته صاحب مهمونی با اینک خانوادگی بود فقط خودمون بودیم دوروز بعد تب و گلو درد خودش و همه بچه هاشو گرفتن 

ینی امکان داره کرونا گرفتیم من و خانوادم؟

من استرس دارم الان نداشته باشم😐  گلوهام می‌سوخت اون هفته دوروز می‌سوخت بعد عفونت کرد سه چهار ...

کرونا اینجوری بهتره تا اینکه با مشکل تنفسی مواجه بشی عزیزم انشاالله که ندارین فقط مایعات زیاد بخورین تا دفع بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرونا اینجوری بهتره تا اینکه با مشکل تنفسی مواجه بشی عزیزم انشاالله که ندارین فقط مایعات زیاد بخورین ...

ممنون عزیزم ان شالله 

من اون هفته خیلی ریه هام عفونت کرد جوری که نمیدونستم حرف بزنم و کلا خلط داشتم 

کلی بخور دادم غذای بی رب و ادویه خوردم هرروز داروی امام کاظم می‌خوردم و آب نمک غرغره کردن و روزی سه تا چرک خشکن و دوتا شربت سینه خوردم تا از گلو درد و عفونت نجات پیدا کردم امروز هم درپیچه گرفتم و میترسم گوارشم درگیر شه اما خب شدید نیس

اما الان خیلی ناراحتم حالا ک من بهترم همه اعضا خانواده گرفتن بچه دوسالمون هم تب بالا داره همه اش عذاب وجدان دارم چرا به اون مهمونی رفتم 🥺🤦