2777
2789
عنوان

ریزش مو کرونایی

275 بازدید | 25 پست

سلام دوستان شاید کمتر کسی فکر کنه ریزش موها بخاطر کرونا باشه ولی تو این یک سال و خورده ای که کرونا ظهور کرده خیلی ها دگیرش شدن ..خیلی ها علائم دگه(تنگی نفس ،خستگی،نداشتن حس بویایی وچشاییو...)  داشتن ریزش مو نداشتن...واس هرکسی متفاوت بوده ب هر حال کسی بوده که بعد از گرفتن کرونا چ از نوع خفیف و چ نوع شدیدش ،،ریزش مو شدید پیدا کرده باشه؟ خوب شدش؟چقدر زمان برده ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه ماه پیش کرونا گرفتم هنوز استرس شدید دارم میترسم از چیزایی که گذروندم لثه هام عفونت کرده نمیدون ...

همه میگیرن کرونارو اگ خوب شدی نگران نباش بدنت حتما ب کرونا مقاوم شده واس عفونت لثه هاتم میتونی انتی بیوتیک بخوری یا چرک خشکن

من نمیدونم خوب شدم یا نه اعصابم خیلی ضعیف شده

این همه ادم کرونا گرفتن نترس استرس از خوده کروناهم بدترهااا یه چن وقته دگ ریزش مو میگیریااا دگ خوب شدی که

حجمشون خوب بود روزی یه دونه هم نمیریخت الان حیلی میریزه اصلا بالشتم پُر میشه

یه چن ماهی زمان میبره واس من تازه بعد از ۳ ماه ک رشدش متوقف شده بود شروع کرد ب رشد کردن من اسفند ۹۸ گرفتم کرونا با مزو خوب شده بود ولی دوباره ب یک باره شروع کرد  ب ریزش از اون به بعد هم هرچی مزو پی ترپی هیر فیلر زدم ج نداد

یه چن ماهی زمان میبره واس من تازه بعد از ۳ ماه ک رشدش متوقف شده بود شروع کرد ب رشد کردن من اسفند ۹۸ ...

خدا کنه خوب بشه 

کوتاه کردن فایده نداره؟ 

خواهرم که تو بخش کرونا بود تا هفته پیش میگفت ریزش موی کرونا فقط با ویتامین بهتر میشه اونم به مرور

امروز بیحال شدم دست و پام گز گز میکرد بکر کنم از اعصاب بود باز استرس گرفتم

عزیزم تو فقط کرونا نگرفتی ک بخای بترسی همه ی ماها گرفتیم حالا یکی شدید بود یکی خفیف

خداروشکر خوب شدی مطمن باش ب مرور حالتم بهتر میشه تو استرس اینو داری باز کرونا نگیری من استرس اینو دارم چرا ریزش مو شدید دارم بخدا من اصن ب کرونا توجه نمیکنم

خدا کنه خوب بشه  کوتاه کردن فایده نداره؟  خواهرم که تو بخش کرونا بود تا هفته پیش میگفت ر ...

کوتاه فقط باعث میشه ریزش موتو کمتر ببینی وگرنه فایده نداره واس داروهم میتونی قرص فولیکوژن بخوری تا چهار هفته هم بکمپلکس با ب۱۲ بزنی...عزیزم ابجیتم ریزش مو گرفت؟

کوتاه فقط باعث میشه ریزش موتو کمتر ببینی وگرنه فایده نداره واس داروهم میتونی قرص فولیکوژن بخوری تا چ ...

خواهرم اینترن اون بخش بود خودش کرونا نگرفت

فقط لطف کرد آورد داد به من که مطمئن بشه ویروسای بدنش خوب کار میکنن😐