2777
2789
عنوان

خانمها بیاین کمک

43 بازدید | 14 پست

دخترم 3سال و نیمش هست سه چهار شب پیش یهویی خیلی وحشتناک از خواب بیدار شد جیغ میزد مثل کسی ک از رو فرش چیزی جمع میکنه همینطوری گریه میکرد و منم خیلی ترسیدم از جیغاش و حرکاتش ، بغلش کردم اوردم تو بغلم آروم شد خوابید ... 

دوباره دیشب تو خواب آروم  ناله میکرد .. بعد یهویی از خواب بیدار شد ... ی نقطه رو اشاره میکرد میگفت اون .. 

هی بهش میگفتم کدوم فقط گریه میکرد .. 

بعدش هم با اشاره هی اشاره میکرد ب جایی ک اصلا چیزی نبود میگفت از اونا میخوام من و شوهرم هم نمیدونستیم چی میخواد .. مونده بودیم چکار کنیم ... 

تا ساعت 5 صبح هم نخوابید پنکه روشن بود میگفت سایه پنکه میترسم ... بعد روی زمین میگفت این چیه ماره ؟  برق رو براش روشن میکردم میگفت نه این نایلون پفکه .. 

کلا تا صبح میترسید .... تا هوا روشن شد خوابید ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا امشب هم برقارو ک خاموش کردیم باز شروع کرده میگه از اونا میخوام درصورتیکه اصلا چیزی نیست الکی میگه ... الانم ک شوهرم برقا رو روشن کرده باز هم همون بهانه ها رو میاره ...

بنطرتون چکار کنم 

براچی بزنیمش ؟ مگه من چی گفتم ک برداشت این بود ؟!!!

بچه ای که مادرش تو باشی..

مشخصه ذره ای منطق نداری

خدابه داد همسرت برسه و بچت

وقتی بچه کابوس میبینه از کتک خوردن نشات میگیره برداشت خاصی نداشتم زبون دراز

آره فکر کنم ... ولی خیلی بده چند شبه فکر کنم اثرش هست ..

اره یکم ماساژش بده وقت خواب روح و روانش اروم میشه

گوش به زنگ باش اگه ترسید سریع بغلش کن خواب دیدی چیزی نیست خواب دیدی کمکم متوجه میشه فرق خواب و بیداری و ترسش کم میشه 

ارامش قبل خواب رو امتحان کن براش و صدای بلند تلوزیون و دعوا و سر و صدا هم وقتی خوابه روش تاثیر داره

فعلا یکم حساسه خوابش بتز خوب میشه

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم