2777
2789
عنوان

چقدر از زندگیتون راضی هستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 149 پست
دردسر که شددددد...البته فقط خودشو از چشم کل خانواده شوهر انداخت من خوزستانیم شوهر کردم اینجا بعد خیل ...

پوف عجبه جاریت چه حرص دراره ‌

خب دوست پیدا کن رفت و امد کن با دوست که هم راحتی هم پایه ترن 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
میدونی کلا اینجور ادما روش تخلیه انرژیشون همینه انگار کلا درست نمیشن  حداقل کاری ک میتونستم بک ...

😂😂😂😂😂😂😂واااای چقدر مثل ما هستین شوهرمنم زهر ترکم می‌کنه😂😂😂

لا إله إلّا اللّه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂من دلم نمیاد الان از عصر غم باد گرفتم  بهش میگم قشنگ نوازشم کن بوسم کن با ملایمت رفتار ...

طفلی زورشو زده نمیتونه دیگه 

خوبیش اینه فضا گرمه همش با اینجور ادما

میدونی کلا اینجور ادما روش تخلیه انرژیشون همینه انگار کلا درست نمیشن  حداقل کاری ک میتونستم بک ...

من ی بار رفتم تو کمد دیواری قایم شدم گفتم ببینم چیکار می‌کنه از سرکار اومد لباسشو در آورد رفت آب خورد چراغا رو خاموش کرد گرفتم خوابید منم از تاریکی ترسیدم تو کمد پریدم بیرون 😐😐😐😐

لا إله إلّا اللّه
من ی بار رفتم تو کمد دیواری قایم شدم گفتم ببینم چیکار می‌کنه از سرکار اومد لباسشو در آورد رفت آب خور ...

عجب خلاقیتی داری دختر 

من یبار بدجور منو ترسوند موهاشو قیچی زدم رفت کچل کرد از کچلی متنفر بود

بعضی وقتا بغلم می‌کنه تعجب می‌کنه از ترس خودمو جمع میکنم میگم الان ی کرمی می‌ریزه 😂😂😂

وای وای باور کن تو منی 

دست نوازش مثل ادم که نداشته خودشم بخاد نازم کنه من نگا میکنم مبهوت دوتامون از خنده پخش زمینیم

مجردم

ولی خو زندگی تکراریه ب نظرم

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!