2777
2789
عنوان

چقدر از زندگیتون راضی هستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 149 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توم یا تو منی؟ وقتیم هست اعصابم از شوخیاش داغونه  اخه بدیش اینه ما زور نداریم  ولی خ ...

واقعا تو منی یا من تو 😂😂😂منم دارم لحظه شماری میکنم زود حامله شم بلکه راحت شم 😂😂😂

لا إله إلّا اللّه
آخه من تنهام 😥 خواعرشوعرم خداروشکر خوبه ولی دلم میخواست با جاریمم باهم خوب باشیم خیلی دوسش داشتم ول ...

اخی الهی بگردم حالا با جاری خیلی صمیمی هم نشی بهتره دوستم حتی اگه تنهایی 

البته من خودم با چهارتا جاریام خیلی عالی ایم 

ولی جاری شما که حسوده رابطه زیاد باهاش دردسر سازه 

چندتا دوست پیدا کن

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
عزیزم شما رابطه تون با همسرتون چجوریه؟ من کلا هیچ دوره ای از زندگیم لذت نبردم بغیر دو سال که دانشجو ...

مشکلی باهم نداریم هم رو دوست داریم در هشتاد درصد مسائل هم رای و هم عقیده هستیم ولی همیشه حس می‌کنم یه چیزی کمه

منم دوره ارشدم باوجود اینکه از درس فراری بودم دوره‌ی خوبی بود در زندگیم

واقعا تو منی یا من تو 😂😂😂منم دارم لحظه شماری میکنم زود حامله شم بلکه راحت شم 😂😂😂

وای خدا باورم نمیشه منم قبل حاملگیم ارزوم همین بود خخخ

وای خدا باورم نمیشه منم قبل حاملگیم ارزوم همین بود خخخ

اینا مارو با کیسه بکس اشتباه گرفتم امروز دیگه طاقت نیاوردم پهلوشو ی گاز جانانه گرفتم بیچاره دردش اومد الان نمی دونی چ عذاب وجدانی گرفتم 🥺🥺🥺

لا إله إلّا اللّه
نمی دونم خودمم ، کلا این حس تنهایی که تو زندگیم دارم نمیذاره احساس خوشبختی کنم

حیفه که خدا بهت الهی عمر بده حداقل سی سال دیگه باید زندگی کنی 

شاید افسردگی داری یا بیکاری انگیزه نداری

[QUOTE=195635519]اینا مارو با کیسه بکس اشتباه گرفتم امروز دیگه طاقت نیاوردم پهلوشو ی گاز جانانه گرفتم بیچاره دردش اوم ...[/QUOTE

اوه اصن عذاب وژدان نگیر من دندون میگرفتم ردش کبود میشد التماس میکرد تا ولش کنم حداقل دلم خالی میشد

اخی الهی بگردم حالا با جاری خیلی صمیمی هم نشی بهتره دوستم حتی اگه تنهایی  البته من خودم با چها ...

دردسر که شددددد...البته فقط خودشو از چشم کل خانواده شوهر انداخت من خوزستانیم شوهر کردم اینجا بعد خیلی خونگرم و مهربونه بودم همه هم دوسم داشتن این خانم فتنه گری کرد دستشو رو شد کلا زیاد دیگه نمیاد و بره خواعرشوعرامم سن بالا هستن بچه هاشونم پسر 😭

اً
[QUOTE=195635519]اینا مارو با کیسه بکس اشتباه گرفتم امروز دیگه طاقت نیاوردم پهلوشو ی گاز جانانه گرفت ...

😂😂😂😂من دلم نمیاد الان از عصر غم باد گرفتم 

بهش میگم قشنگ نوازشم کن بوسم کن با ملایمت رفتار کن میگه ملایم من همینه 😂😂😂😂

لا إله إلّا اللّه
اینا مارو با کیسه بکس اشتباه گرفتم امروز دیگه طاقت نیاوردم پهلوشو ی گاز جانانه گرفتم بیچاره دردش اوم ...

میدونی کلا اینجور ادما روش تخلیه انرژیشون همینه انگار کلا درست نمیشن 

حداقل کاری ک میتونستم بکنم این بود که جبران کنم 

باورت نمیشه یبار یوری منو ترسوند که چاقو گرفته بودم دستم تو خونه  دنبال دزد بودم این جلوم ظاهر شد

اره آدم وقتی از علاقه اش دوری می‌کنه ناخدا گاه حالش بد میشه....خوب دوباره برو سر کارت

توی کرونا نمیتونم با خیالت راحت بچه‌هام رو دست پرستاری که معلوم نیست چقدر به بهداشت اهمیت میده بسپارم از طرفی هم دارم تو خونه روانی میشم