2777
2789

میخوام تجربه ی خودمو از زخم و شقاق سینه تو دوره ی شیردهی بگم و به مامانای گلی ک به این مشکل دچار میشن کمکی کنم.شما هم اگر تجربه ای در این زمینه داشتید بگید شاید به درد کسی خورد.

از دو سه روز بعد زایمان کم کم سر سینه هام شروع کرد به درد کردن و رفته رفته درد بیشتر میشد و شیردهی رو برام دشوار تر.تااینکه سر هر دو تا سینه م زخم شد و ترک خورد ،جوری که گاهی خون میزد بیرون ازش .دردش جوری بود ک موقع شیر دهی میلرزیدم.اشتباه اولم این بود ک از روز اول سوتین میبستم ک خودش نوک سینمو تحریک میکرد و دردو التهاب رو بیشتر.بعد چند روز ک از شیر خودم مالیدم نوک سینه م و نتیجه ای نگرفتم از داروخانه پماد شقاق سینه ی هیدرودرم گرفتم و شروع کردم به استفاده

بقیه شو پست بعد میگم ک خسته نشید

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد  خدایا شکرت بابت هدیه های قشنگی که بهم دادی ،میوه های زندگیم پسرم و دخترم👫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما بعد از یه هفته تنه تنها بهتر نشدم بلکه بدترم شدم.اشتباه دوم این بود ک حین درمان بازم سوتین میپوشیدم‌و پماد مالیده میشد به سوتین و رو سینم نمیموند.دیگه داست ۳هفته میشد ک زایمان کردم اما هنوز زخمم خوب نشده بود.دیگه رفتم پیش متخصص زنان ک یه مرم پروبیوتیک دکتر ژیلا برام تجویز کرد‌اما اونم انگار نه انگار...خلاصه خییییلی طول کشید تاا اینکه معجزه گرم رو پیدا مردم.یه پماد ترکیبی که از آغوز بز درست شده و فقط و فقط یه داروخانه تو شهرمون قم داردش.برای خانومای قمی تمیگم داذوخانه دکتر اسکندری تو میدان سعیدی.اون پماد رو میزدم و با مشما روشو میپوشوندم و سوتین هم نمیبستم تا کم کم ترک ها بسته شدن .شماهم تجربیاتتونو بگین.همین هیدرودرم هم‌خیییلیا ازش راضی بودن شاید چون من نمیدونستم ک باید روش چیزی بذارم تا پماد رو سینم بمونه بهم اثر نداشت .

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد  خدایا شکرت بابت هدیه های قشنگی که بهم دادی ،میوه های زندگیم پسرم و دخترم👫

فقط این نکات چون مهمه یبار دیگه میگم.اول اینکه چند روز اول پس از زایمان سوتین نبندیدتا نوک سینه بدتر نشه.سعی کنید بیشتر هاله ی سینه تو دهن نینی قرار بگیره‌ .نینی من دهنش جون نداشت و فقط نوک سینه رو‌میک میزد.اگر خدایی نکرده به این مشکل دچار شدید و هرمحصولی ک خواستید استفاده کنید یادون باشه روش یه پلاستیک بکشید ک بمونه رو‌سینه تون و به لباس نماله بره.اهان اینم بگم این شیردوش های دستی اوضاع منو وخیم تر کرد .اگر نمیتونید از ظدت دردسینه تونو بدید به نینی بهتره با دست شیرتونو بدوشبد تا اسیب بیشتری وارد نسه به سینه‌و‌شیرتون هم در اثر نخوردن نینی خشک نشه.من بااجازه ی دکترم شیرخشک هم خریدم برا مواقعی که‌واقعا نمیتونستم دردو‌تحمل کنم و شیر بدم میدادم نینی میخورد.دیگه فکر کنم‌همه رو‌گفتم 

من روغن حیوونی میزدم بچه مم شیرپرچرب میخورد دوست داشت🙂

اینم زدم‌من 😔

من با هیدرودرم تو 10 روز خوب شدم

خداروشکر.یرای من الان ۴۶روزه زایمان‌کردم تازه یکی دوروزه خوب شدم

بچم که سینمو میگرفت، صورتم مچاله میشد از درد. برا من خیلی زخمش بد نبود یذره خون میومد

اوی 😣😣😣قشنگ میفهممت.حالا جالبیش میدونی چیبود اینکه‌من تو بچه ی دوم اینجور شدم.برای بچه ی اولم اصلا هیچ مشکلی برام‌پیش نیومدو

هیدرودرم ۱۰ درصد خوب بود برای من کرم سانوسان عالی بود

👌👌👌

اوی 😣😣😣قشنگ میفهممت.حالا جالبیش میدونی چیبود اینکه‌من تو بچه ی دوم اینجور شدم.برای بچه ی اولم اصل ...

باز خوبه تو بچه اول این تجربه بدو نداشتی، من که بچه اولم بود چشمم ترسیده. خونه مادرم قمه اگه این مشکلو برا بچه دومم که توراهه داشتم حتما از کرمی که گفتی میخرم😃

باز خوبه تو بچه اول این تجربه بدو نداشتی، من که بچه اولم بود چشمم ترسیده. خونه مادرم قمه اگه این مشک ...

اره خیلی عالی بود .انشالله برای خودت نیازی نشه ولی از اقوامتون اگر خدایی نکذده‌کسی اینجور شد حتما بگو‌تهیه کنن .قیمتشم۲۵تمن