2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بگم چیشده 😭💔

282 بازدید | 28 پست

رفته بودم خونه یکی از فامیلا بعد پسرشون خاستگارم بودن و من جواب رد دادم بهشون ؛ از دورا دور شنیده بودم ک دنبال ی دعانویس هستن .. فقط نفهمیدم برای اینک بهشون جواب مثبت بدم یا اینک بختمو ببنده 

حالا امروز ک خونشون بودم رفتش اتاقش بعد امد یهو دستشو کشید رو پشتم 

حالا اگ دعایی باش ک بختمو ببنده من چیکار کنم ؟/

بنظرتون چرا همچین کاری کرده 🥺😭

شمع تراپی انجام میدم برای 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مجبور بودی بری خونه شون?

اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی ،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت رامورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفید باشی نه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن كافی باشدتاتوراسرِپانگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنند

پسره دست زد به پشتت

به نظرم بیشتر از اینکه به این مزخرفات فکر کنی باید میزدی توی گوشش و میگفتی از اینکه ردش کردی چقدر خوشحالی

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

کی دستشو کشید پشتت

مردم چقد بیشور شدن خب دختره نمیخاد عه😐

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
پسره دستشو کشید؟؟ تو که جواب رد دادی خونه اونا چیکار میکنی دختر  حالا از قبلم شنیدی قضیه دعان ...

خونه خالمه خوب 

رفتیم ی سر به خالم بزنیم پسر خالم یهو با دست زد تو کمرم گفت عه ترسیدی 😒

شمع تراپی انجام میدم برای 

پسرخالم  ولی میدونم دعا بودش 😭

پسر خالت به چه اجازه ای بهت دست میزنه

من اگه پسر خالم بود دستشو میشکستم

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست