2777
2789
عنوان

خواب انگشتر طلا دیدم. تعبیرش چیه ؟

2400 بازدید | 14 پست

باردار هم هستم. خواب دیدم خواهرم به من یه انگشتر طلا داد. منم انداختم تو دستم. خیلی خواب خوبی بود. پر از آرامش ☺☺ معنیش چیه ؟ 

معنیش بچه دختره من خواب دیدم مادر بزرگم انگشترشو داد به من و خالم هر دو هم باردار شدیم دختر 

آره خودمم همین حدسو میزنم😌 من این خوابو عصر امروز دیدم. هر وقت عصر یا سر صبح خواب میبینم تعبیر میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باز خواب دیدم رفتم یه انگشتر طلا خریدم 🤔 باردارم نمیدونم اینم همون تعبیرو داره؟ 

کلا طلا تو خواب برای زن خوبه مخصوصا اگه انگشتر و گردنبند باشه. من تو خواب خواهرم بهم داد ولی خیلی حس خوبی بود. رفتم به خواهرم گفتم برام خوابمو تعبیر کن.( از تو اینترنت ) گفت خیلی خواب خوبی دیدی یکی از تعبیراش هم این بود که از طرف شخصی که بهت انگشتر داده منفعت زیادی بهت میرسه.ولی بهش نگفتم تو خواب خودت به من دادیش😀😀  به نظرتون بهش بگم ؟ 

کلا طلا تو خواب برای زن خوبه مخصوصا اگه انگشتر و گردنبند باشه. من تو خواب خواهرم بهم داد ولی خیلی حس ...

نه ولش کن نگو 😁 بزار تعبیر که شد بعد بگو ببخشید تازه اومدم سایت اگه دیر جواب دادم من خودم دختر خیلی دوست دارم از خدا خواهش کردم اگه به صلاحمه بهم دختر بده انشاالله که سالم وصالحه باشه حالا اگرم پسر بود حتما خواست خدا بوده 🌺