2777
2789
عنوان

همسریابی توراخدا یه چند لحضضضضه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 49 پست

سایت همسریابی که اگهی هاش مال قبل هاست . یه برنامه ای تو گوشی دوستم دیدم برنامه نزدیکا  بود فکر کنم نصب کنه اونجا دختراو پسرا برای دوست شدن یا ازدواج هستن . 

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سایتای همسریابی هست یه همکارام از اونجا ازدواج کرد ولی خیلییی ریسکه و اینکه موردای خوب نیس

آره دقیقا دیگه جایی را نمی‌شناسید غیر ازاون که زودتر ب نتیجه برسه 

بنویسه به یک شوهر با شرایط ذیل نیازمندیم  شرایط ذیل چاپ پخش ازدواج

مزه نریزی چیزی نمی شه ها 😒😒😒نمی گن چقد خوشمزس می گن .... 

هر کسی ی مشکلی ذاره بچه جون ب مشکلات مردم نخند ک دنیا گرده

مزه نریزی چیزی نمی شه ها 😒😒😒نمی گن چقد خوشمزس می گن ....  هر کسی ی مشکلی ذاره بچه جون ب مشک ...

مزه ریختم من؟؟؟؟!!!!

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!     
مزه نریزی چیزی نمی شه ها 😒😒😒نمی گن چقد خوشمزس می گن ....  هر کسی ی مشکلی ذاره بچه جون ب مشک ...

کاشکی گرد بود خخخ نریپ 🛇

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!     
کسی بزای ازدواج اگهی می ذه حاج خانم؟

دوست  من یه زمانی خواستگار داشت اما ازدواج نکرد چون درس می خواند موند موند دیگه الان تو شهر کوچک کسی اسمشو نمیاره کوچکارفتن این مونده میترسم مریض بشه  توراخدا دعا کنید دوستم زودتر ازدواج کنه