2777
2789
اتفاقعا باعث بیشتر صمیمی شدننتون میشه 

اره واقعا 

من همیشه اینکارو میکنم 

ولی الان که باردار شدم میگه نمیخواد بلند بشی🥰🥰

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بوس نمیکنم ولی شوهرم همیشه این کار میکنه رفتن به سرکار یا بیرون 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بیچاره شوهرت😐

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

اصطلاح پررو شدن و فلان و بیسارو بزارید کنار

مال جوون 18 سالس این حرفا

ادم بالغ ازدواج میکنه ک نیازای عاطفی و ...برطرف شه

تو این وضع ک رف از همه جهت تو سختی و فشاره،پس طلب محبت و ارامش و عشق از شریک زندگیش خیلی خواسته معقول و منطقیه ایه

پس لطفا دریغ نکنید

چیزی جز محبت و عشق نباید بینتون باشه

اینکار یه سیاسته که اگه انجامش بدی،باور نمیکنی چقد براش عزیز و دوست داشتنی تر میشی.

دیدم ک میگما

چیکارکنم که خودمو بیشتر تودلش جابکنم وبیشترازهرکسی من دوست داشته باشه و حرف حرف من باشه توخونه؟؟&nbs ...

خب احترام بزار به حرفاش گوش کن غذای مورد علاقش بپز به خانوادش احترام بزار 

میدونی خیلی مزخرفه اون میتونست با یه لبخندش خوبم کنه ولی دکترا با صد تا قرص نتونستن🥀🙂🖤

فک نکنم ربطی ب پررو شدن داشته باشه ولی من خودم ۲ ساله ازدواج کردم هم موقع اومدن هم موقع رفتن شوهرم میرم استقبال و بدرقه و تا بوسش نکنم نمیره.اگ یادم بره برم ب استقبال یا بدرقش،شوهرم همونجا جلوی در انقد وایمیسه تا برم.حتما باید بوسم کنه هم قبل اومدن هم قبل رفتن😐

بد عادت نمیشه چرا این فکرو میکنید من هم شوهرمو بدرقه میکنم هم وقتی بیاد میرم جلو در وکلی ازش آویزون میشم چون خیلی دوست داره اصلا هم پرو نشده بعد 4سال زندگی تازه همه جا ازم تعریف میکنه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛