2777
2789
چن دفه تفی ببوسش دیگه خودش سریع فرار میکنه

تاریخ عضویتتون😍😍😍💋

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من شوهرم هرجابخواد بره هم بوسش میکنم هم بغلش میکنم انقدربه این کارعادت کردیم دوتامون که وقتی قهریم ومیخواد بره بیرون انقدر دم درمنتظرمیمونه که بغل وبوسش کنم ک باعث آشتیمون میشه🤗خیلی این کارباعث صمیمیت بیشتربینمون شده😍

چیکارکنم که خودمو بیشتر تودلش جابکنم وبیشترازهرکسی من دوست داشته باشه و حرف حرف من باشه توخونه؟؟&nbs ...

یه بوس عادیو نمیتونی بدی بعد دنبال اینی که خودتو بیشتر تو دلش جا کنی؟😑

گروه تلگرام 
اره واقعا  من همیشه اینکارو میکنم  ولی الان که باردار شدم میگه نمیخواد بلند بشی🥰🥰

اره خیلی خوبه من گاهی اوغات حسش نیست بلند شم 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
چیکارکنم که خودمو بیشتر تودلش جابکنم وبیشترازهرکسی من دوست داشته باشه و حرف حرف من باشه توخونه؟؟&nbs ...

جانم شما یه بوس ساده واسه بدرقه نمیکنی که پررو نشه بعد میگی چجوری خودمو تو دلش جا کنم؟!

یه نصیحت ... اینکه جا کردن خودت و تو دل شوهرت( تو دل هر کسی نه فقط یه مرد) خیلی بیشتر از اونی که فکرش و بکنی راحته ... مهم اینه جایگاهت تو دلش و هر لحظه محکم تر کنی!!!

چه ربطی به پرورویی داره. اینکار صمیمیت و علاقه بین زوجین رو زیاد میکنه.‌

یه سیاستی که خانوما باید یاد بگیرن این هست که به شوهرشون محبت کنن و باهاش بگو و بخند و شوخی و بدرقه و گاهی پیام عاشقانه که مواقع دلخوری و قهر دل شوهر برای زنش و کارای خوبش تنگ بشه .

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

احترام بزار احترام ببین

زندگی مشترک یعنی مشورت و مشارکت نه رییس و مرئوس که حرف حرف شما باشه

باورت میشه یه دختر همسایه داریم دختره پدرش دکتره و شوهرش پلیس..هر صبح با اینکه باردار بود پا میشد صبحانه شوهرشو میداد و تا دم در و هر صبح یه بوس عشقولانه و بغل و خداحافظی

حالا تصور کن ما ن پول داریم ن اخلاق خخخخخ