2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه بیایین

44 بازدید | 4 پست

من مشکل نازایی دارم مشکلم ذخیره تخمدانم صفره باید ای وی اف کنم هزینه دارو وازمایش  وکاشت ندارم چون خیلی گرونه من ندارم شما ها راه حلی تجربه ای  دارین راجع به ذخیره تخمدان صفر

عزیزم انشاللا مشگلت هرچه زودتر حل میشه و امیدوارم پولش جور بشه برات تاهرچه زود تر نی نی داربشی ولی مگه ای وی اف هزینش یکی دوتومن نیست ؟؟ومیشه یه توضیح راجب تخمدان صفر بهم بدی منظور چیه از ذخیره تخمدان صفر مرسی عزیزم 

عزیزم تو ازمایشم ذخیره تخمدانم صفره فقط باید کاشت کنم قبلش کلی ازمایش و عکس رنگی و دارو داره من رفتم دکتر برام نوشت اما هزینش بالاست یه پودر برا تقویت تخمدانم نوشته دومیلیون و پانصدشده بماند هر دفه باید بری سونو بدی ویزیت بدی ازمایشای خیلی گرونن عکس رنگی نوشته منم نتونستم برم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ذخیره تخمدان صفره باید تخمک یه زن دیگه رو بگیرن بعد تو میحط ازمایشگاه با اسپرم شوهرت لقاح انجام ...

ن اینجور نیست من خودم تخمک دارم و ازاد میکنم مشکل نداره ذخیرم صفره