2777
2789
عنوان

آی وی افی ها، سوال دارم

254 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

من یک هفته دیگه انتقال دارم

چند بسته جنین دارم که هر بسته ۴تا جنینه

دکتر نامه برای بستری توی کلینیک ناباروری نوشته و درخواست داده دوتا بسته باز بشه. یعنی ۸ تا جنین؟ زیاد نیست؟ زورم میاد..اخا جنینام همه کیفیتاش عالیه.

لطفا به سوالم جواب بدید،ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد که هست

واسه من فقط ۲تا جنین گذاشتن

ولی خب شاید با توجه به شرایط شما اینجوری بهتر بوده

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند

سردرنمیارم به‌ کارت جنینت

خیلی پیچیده نوشته این عددا رو

کاش از خود دکتر میپرسیدی

ولی نگران نباش

ممکنه ذوب بشن همش نمونه و چندتاش ازبین بره بخاطر همین گفته

یا شایدم جنینات زیادن

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
سردرنمیارم به‌ کارت جنینت خیلی پیچیده نوشته این عددا رو کاش از خود دکتر میپرسیدی ولی نگران ن ...

اصلا اونجا ندیدم چی نوشته، اومدم خونه دیدم.. حالا فردا میرم کلینیک میپرسم. مرسی عزیزم😘🙏❤🌹

سلام گریدات اکثرا سی هستن دکتر گفته کیفیت جنینات عالیه؟

عزیزم گرید سی ۹ تا جنین دارم که هنوز گفتن اگر رشد کردن خبرش رو میدن. بقیه خوب و متوسط هستن‌ ..امروز دکترم گفت همه عالی ان.

اصلا اونجا ندیدم چی نوشته، اومدم خونه دیدم.. حالا فردا میرم کلینیک میپرسم. مرسی عزیزم😘🙏❤🌹

انشاالله بحق علی که مثبت بشی گلم

منم ماه دبگه انتقال دارم انشاالله خدا به ماهم نظری کنه🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️