2777
2789
حالا ما یک اشنا داریم مادرشوهرشو دعوت میکنه خونشم ترکیده اصلا هم خجالت نمیکشه

این طرف احتمالا خالمه😂😂خدا مادر شوهرش رو بیامرزه...

چه سر زده چه از قبل اطلاع بدیم خونش بمب ترکیده بود توش..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

ناراحت نباش عزیزم ولی سعی کن یه تایمی ثابت رو بزاری برا جمع جور کردن مثلا من بعد صبحانه، نهار، شام در حد نیم ساعت اینجوری دیگه ریخت پاش نمیشه

این چنین زیر وزبر عالم نمی ماند مدام،می نشاند چرخ هر کس را به جای خویشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این طرف احتمالا خالمه😂😂خدا مادر شوهرش رو بیامرزه... چه سر زده چه از قبل اطلاع بدیم خونش بمب ترکید ...

احتمالا خب حداقل من میگم مهمون دارین یک جارو وگرد گیری بکنین بخدا اونقدر وقت گیر نیس

خدایا شکر  

خب من بخاطر اینکه اون خونش خیلی تمیزه خجالت کشیدم شاید اون مادرشوهرش مثل خودشه

نه بابا مادرشوهرش تمییزه،ولی کلا عروسش به کثیف بودن تو فامیل معروفه فکر کن مهمونی داشت بعد دستمال کثیف توالت ریخته بود اطراف سطل اشغالش  

خدایا شکر  

احتمالا خب حداقل من میگم مهمون دارین یک جارو وگرد گیری بکنین بخدا اونقدر وقت گیر نیس

من کل خونه رو تمیز میکنم (بدون آشپزی)۲ساعت فقط وقتمو میگیره...بوده خونه بهم ریخته باشه بعد مهمان بیاد ولی برام‌مهم نیست...۹۹درصد خونم مرتبه همیشه...

من کل خونه رو تمیز میکنم (بدون آشپزی)۲ساعت فقط وقتمو میگیره...بوده خونه بهم ریخته باشه بعد مهمان بیا ...

چقدر خوب.من اصلا فکرشو نمیکردم امروز کسی بیاد شب جمعه همه دور هم بودیم🙍

من کل خونه رو تمیز میکنم (بدون آشپزی)۲ساعت فقط وقتمو میگیره...بوده خونه بهم ریخته باشه بعد مهمان بیا ...

من دوقلو دارم امروز یکیش بغل کردم خونه جارو و دستمال میکشیدم نمتونم خونه کقیف تحمل کنم

خدایا شکر  

چقدر خوب.من اصلا فکرشو نمیکردم امروز کسی بیاد شب جمعه همه دور هم بودیم🙍

اشکال نداره..اصلاااا ناراحت نباش..هر جور راحتی زندگی کن..

من یسری ۱۰روز خونه نبودم همسرم خونه بودبر میگردم خونه کثیف حیاط خاکی...یک عالم لباس نشسته کابینت های آشپزخونه نامرتب همسرم یه چیزی بخاد بر داره همه جا رو بهم میریزه...

همون روز جارو کردم و حیاط و سرویسا رو شستم..روز بعد زن داداشم اینا اومدن آقا من هر دری وا میکردم(کمد دیواری و سوپری آشپزخونه) حس میکردم زن داداشم داخلش رو نگا میکنه..ولی واسم مهم نبود چون سردرد شدید داشتم حس کار کردن جدی نداشتم.اصلا هم بم برنخورد😅

من دوقلو دارم امروز یکیش بغل کردم خونه جارو و دستمال میکشیدم نمتونم خونه کقیف تحمل کنم

خسته نباشی...دخترای من الان بشون میگم هر چی دوست داشتید اسباب بازی بریزید ولی آخر شب و وقتی مهمان بیاد باید جمع کنید.یه سبد گذاشتم ک راحت تر جم کنن..ولی کوچیکه خوب از زیر کار کردن در میره.