2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

86 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.پسر من با وجود اینکه ۹ ماهشه هنوز هم شبا برای شیر خوردن بیدار میشه.حتی بیشتر از قبل😣

حداقل ۴ یا ۵ دفعه پا میشه و یه ذره شیر میخوره باز میخوابه

چیکار کنم؟؟میگن بعد از ۷ ماهگی نباید بیشتر از یه دفعه بیدار شه برای شیر.هم خودش اذیت میشه هم من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخخخ بساط داریم بخدا

پسرم اول ب شکم میشه بعد سرشو میبره بالانگا اطراف میکنه کسیو نبینه گریه میکنه 😂😂دیگه منم بش شیرمیدم گاهیم فقط میزارم پام لالاییش میدم بعد جیغییی میکشه دیگه شیرش میدم🤦‍♀️

وقتی اسمارتیز میخوری....منم یاد کن 
پسرم اول ب شکم میشه بعد سرشو میبره بالانگا اطراف میکنه کسیو نبینه گریه میکنه 😂😂دیگه منم بش شیرمیدم ...

برا من دیشب ساعت ۴ پاشده داره بازی میکنه برا خودش پدرم در اومد تا بخوابونمش.شازده تازه ساعت ۶ خوابید

برا من دیشب ساعت ۴ پاشده داره بازی میکنه برا خودش پدرم در اومد تا بخوابونمش.شازده تازه ساعت ۶ خوابید

ای جونممم🤭🤣😂منم پسرم ک بازیش میگیره ولش میکنم بحال خودش خودم سرمومیزارم تاچشمام سنگین میشه براخاب گریهه

ای جونممم🤭🤣😂منم پسرم ک بازیش میگیره ولش میکنم بحال خودش خودم سرمومیزارم تاچشمام سنگین میشه براخاب ...

خدا حفظش کنه عزیزم.ظاهرآ که کسی هم جواب نداد ببینیم چیکار کنیم☹

خدا حفظش کنه عزیزم.ظاهرآ که کسی هم جواب نداد ببینیم چیکار کنیم☹

مرسی گلم خدانینی شماهم حفظ کنه

من شنیده بودم میگن از ۶ماه دیگه کمکم شیرشبو قط کنید برا دندوناشم خوب نیست ولی خب دندوناش ک شیریه بعدمیفته حالاتوخوب سیرش کن و وقتی بیدارمیشه بجاشیردادن لالاییش بده ببین چطوره چون پسرمنم لالاییش میدم گاهی میخابه گاهی ن فقطط شیرمیخاد