2777
2789

کرم ۴روز میزنم بطور عجیبی لکه هامو پاک کرد ولی فقط روی لکه ای که رو گونه هام بود زدم کل صورتمو نزدم حالا میگن این کرم بهش کرم معجزه میگن وپوستو داغون میکنه از ی عطاری گرفتم که محصولاتشم همیشه معتبره....به نظرتون همون کرم هستش یعنی با این چند روز استفاده امکان داره لکه بدتربشه

میزنی بزن ولی همیشه ضدآفتاب بزن حتی تو خونه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

من از صابون تریاک استفاده کردم واقعا خوب بود من راضی بودم

۲۰ابان بهترین روز زندگیم بی بی چکم مثبت شد باورم نمیشد گفتم دروغه روز بعدش دوباره بی بی چک خریدم اونم مثبت شد ۲۲ ابان رفتم ازمایش مثبت شد 😍😍😍از خوشحالی کلی گریه کردم  چون یه بار پسرمو از دست دادم افسرده شده بودم که خدا دوباره بهم نی نی داد میشه واسه سلامتیش یه صلوات بفرستی😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دست سازا برگشت دارن

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

نمیدونم . خوب شما که لکه هات رفته دیگه استفاده نکن. بجاش هر روز از ضد آفتاب استفاده چه تو خونه چه بیرون

دوستان گلم خوشحال میشم از کارهای من دیدن کنید.آدرس پیجم baftanihaye.rangarang⚘⚘🌼🌼