2777
2789
عنوان

اگه حوصله رابطه نداشته باشید...

15812 بازدید | 179 پست

اگه حوصله رابطه نداشته باشید چطور به همسرتون نه میگید که ناراحت نشه؟! من حس میکنم غرورش میشکنه اگه بگم نه. خیلی وقتا خسته بودم اما بازم کنار اومدم اما گاهی واقعا دلم نمیخواد و حوصله ندارم. 

برعکس بعضی وقتا دلم میخواد اما همسری جلو نمیاد، من خجالت میکشم خودم پیشنهاد بدم.

هم واسه رد کردن درخواستش مشکل دارم هم خودم نمیتونم اگه دلم بخواد بهش بگم.

شما اگه نخواین چطوری درخواستشو رد میکنید که ناراحت نشه؟!

و اگه یه وقت دلتون بخواد چطور بهش میفهمونید؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه درخواست خودت برو پاپیچش شو بغلش یکم لوس شو ببوسش خودش میفهمه

واسه رد کردنم بستگی به موقعیت و زمان داره

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

به فکر خودتم باش

همیشه فداکاری نکن خسته میشی

گاهی هم خودتو اولویت بزار

مهربون بهش بگو ک امشب امادگیشو ندارم یه وقتی باشه ک منم اماده باشم لذت ببرم

یا اگه دلت خاس و اون نگف خودت بگو

تو هم توی اون زندگی اندازه همسرت سهم داری

خودتو نکوب

کاربر قدیمی ام که ترکید😐✋پس کی منم عروس میشم😐😭هر جا هستی،هر کی هستی،میدونم با اولین بارون پاییز میای،منتظرتم😐♥️

ما باهم خجالت نداریم. همسرمم قبلش میپرسه که امادگی دارم‌یا نه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نمیدونم مذهبی هستی  یانه ولی  رد کردن  پیشنهادش  گناهه

عزیزم شماره آیه مربوطه رو میشه بگی؟؟

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
نمیدونم مذهبی هستی  یانه ولی  رد کردن  پیشنهادش  گناهه

چرا گناه باشه اخه همیشه که نیس گاهی وقتاست، اینجوری که شما میکی حس بدی بهم ذست میده انگار که ما یه عروسکیم و اختیاری از خودمون نداریم فقط وسیله ای برای رفع نیاز مرد هستیم، ماهم آدمیم گاهی ممکنه خسته باشیم یا حال روحی خوبی نداشته باشیم آدم که همیشه آماده نیست، این یه رابطع دو نفره است نه اینکه فقط یه نفر بخواد نیازشو رفع کنه. من به گناه بودنش اعتقادی ندازم فقط دوست ندارم همسرم ناراحت شه.

من شوهرم دیروز سر صندوق بود از بس دخترای رنگارنگ دیده بود ساعت ۴ صبح اومد ازم رابطه خواست😶😶😶😶😶

من امام رضایی ام😘😘😘😘😘😘میشه برا خواسته ی تو دلم یه صلوات بفرسیتید🙏🙏🙏دعای شما معجزه اس❤❤