2777
2789

خانوما من صورتم ، پر از جوشه برا همین هر کرمی رو نمیتونم بزنم از طرفیم وقتی کرم میزنم صورتم پر از چرب میشه ، نزنمم ،پوستم ،پوسته پوسته میشه ، شما اگ تجربه ایی دارین یک کرم نرم کننده بی رنگ برا صورت بگین ، خواهش❤

و اینک روی بینیمم پر شده از جوشای سر سیاه ، اونارم فشار میدم ولی باز فرداش پر میشه

صورتمم دارم از اینا اونارم ک دستکاری میکنم تبدیل میشن به اون یکی جوشا ، برا اونم اگ‌پیشنهادی دارین لطفا دریغ نکنین🥺😘

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم

منم صورتم جوش داشت و چرب بود مراقبت کردم الان خداروشکر خیلیییی کم جوش میزنم

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری مثلا؟

سره صبحا که از خواب پا میشم صابون میزنم به صورتم و میزارم چن دقیقه بمونه بعد میشورم شبا قبله خواب هم میزنم . چون صابون باعث میشه پوست ادم خشک بشه و از شر چربی خلاص بشه

گلاب میزنم

یخ میزارم

ماسک خیار رنده شده با گلاب میزارم

شکرو نمک با یه ذره اب مخلوط کن که حالت خمیری به دست بیاد بزن به صورتت اروم ماساژ بده چند دقیقه بعد بشور کاره اسکرابو میکنه . 

رو بالشتیت تمیز باشه

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!

ماسک گوجه 

ماسک تخم مرغ

اینارو هم میزارم خیلی خوبه

سره صبحا که از خواب پا میشم صابون میزنم به صورتم و میزارم چن دقیقه بمونه بعد میشورم شبا قبله خواب هم ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتی❤❤

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم
مرسی عزیزم وقت گذاشتی❤❤

😗♥️