2777
2789

دیروز سر یک موضوع خیلی بیخود دخترم رو که 6 سال داره دعوا کردم. بدجور سرش داد کشیدم. همش گریه میکرد و میگفت مامان ببخشید. حتی میخواست بوسم کنه ولی من نادون اونقدر عصبی بودم که نذاشتم.

بعد کلی ازش معذرت خواهی کردم و از دلش درآوردم خیلی گریه کردم. از عذاب وجدان شب نتونستم خوب بخوابم. الان هم تو اداره اصلا حوصله کار کردن ندارم.

حس میکنم خیلی مادر بدی هستم براش.

یعنی یادش میره ؟ چجوری براش جبران کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار کرده بود مگه ؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها زودتر از اونکه فکرشو بکنی فراموش میکنن

با یک گل سرساده هم میشه از دلش دراورد

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
براش اون چیزی که دوس داره و همیشه میگه ررام بخر اونو بخر سوپرایزش کن

هرچی بخواد براش میخرم . همش سوپرایزش میکنم. ولی من خیلی بد عصبانی میشم. اصلا عصبی که میشم انگار همون آدم نیستم. فقط میخوام داد بزنم. از دست خودم خستم

ازش معذرت خواهی کن و بگو حق نداشتی عصبانی بشی و دفعه بعد خودتو کنترل میکنی . بعدم غذا یا دسری ...

کلی ازش معذرت خواستم . دست و پاش رو بوسیدم. بهش قول دادم دیگه عصبی نشم

یادش میره بابا. مگه ما ها جای دمپایی ابریا رو یادمون نرفت😂

براش کادو بخر بگو هر کی ک باعث ناراحتی هر کس بشه باید ازش معذرت خاهی کنه. اینجوری هم بهش یاد میدی اشتباهش و بپذیره اگه 1وقت پیش اومد هم تو معذرت خاهی کردی

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
من هیچ موقع فراموش نکردم و نخواهم کرد

لابد از دلتون در نیاوردن وتکرار شده بارها

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍