2777
2789
عنوان

روسری

| مشاهده متن کامل بحث + 4871 بازدید | 30 پست
چه پارچه ای گرفتین 

والا دقیق نمیدونم حالت ساتن داره ولی کیفیتش خیلی بهتر بود خواهرم رفته بود چندتا تیکه واسه خودش گرفته بود یکی داد به من اونجا ظاهرن پارچه تیکه ای زیاد میفروشن قیمت مناسب

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
اره یکی از مولوی داشت می خرید بدوزه ... لایو گذاشته بود ... چه طرح های قشنگی داشت

یک روسری چندمتربایدباشه؟

مولوی کدوم شهر؟

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمورد قواره اش دقیق نمی دونم  بازار مولوی توی تهران .... مرکز پارچه ست

اها مرسی گلم

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
روسری بلندا معمولا 140 در 140 هستن یعنی یه پارچه عرض 150 یک مترو چهل سانت باید بگیری بستگی به نوع پ ...

ممنونم ببخشیدجنس خوبش چندمیشه؟نخی نمیخوام

اها فکر کنم تیکه ای و ته توپ باشه اصلا خیلی کمتر درمیاد 

ولی همه اندازه داشت بعصیاش خیلی خوشگل بود مثلا برای بالاتنه لباس یا تور واسه دامن بچه ها اینا خیلی مناسب بود خواهرم خودش خیاطه کلا وارده با همونا کلی لباس و روسری درست کرد

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

خانما یه کوچولو. خلاقیت داشته باشید می تونید از دوخت شال و روسری پول در بیارید 

الان انواع آموزش ها هم توی اینترنت هست 

دیگه دور دوری پارچه هم که مهارت خاصی نمی خواد 

می تونید ست روسری و ماسک بدوزید یا روسری و ساق و یا فقط برای بچه ها شال و روسری و مقنعه بدوزید و .....

یه ایده خیلی خوب برای کسب در امده

دقیق قیمتا رو نمیدونم برید بازار ببینید از چه پارچه ای خوشتون میاد واسه روسری بلند 1.40 بسه 

مرسی گلم لطف کردی