2777
2789
عنوان

با اراده ها💪

316 بازدید | 61 پست

شما تا حالا تونستین اراده کنین وزن کم کنین چقدر بودین چقدر کم کردین 

همون هانده ارچل که همه الان محو زیبایی صورت اندامشیم یه زمانی مثل خودمون خپل بود 😁😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در حالت تپلی خوشگل تر بود 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
الان دارم با کالری شماری وزن کم میکنم چاق نیسم اضافه وزن دارم

اسم برنامه ت چیه 

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕

دخترا من مصرف نون و برنجمو خیلی کم کردم همیشه گرسنمه بنظرتون وزنم کم میشه ؟پنج شیش کیلو اضافه دارم

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕

من با کالری شمار و ورزش اضافه وزن ندارم تازه 5 کیلو کم دارم تو پرم اما میخوام هیکل مانکنی داشته باشم و10 کیلو کم کنم

زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨   تاپیک مانکن های زیبا😎🙌