2777
2789
عنوان

هرکی تونسته گواهینامه بگیره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 75 پست
اخه من قبلش رانندگی میکردم کلا مربی فقط قوانینو وپارک دوبل یادم دا هرسوالی داری باید بپرسی حق نداره ...

خوش به حالت من صفر صفرم خودمم خحالت میکشم حس گیجی پیدا کردم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چندبار امتحان دادین تاقبول شدین جلسه ی اول واقعا واسم سخت بود

شهری رو دفعه اول یادم رفت راهنما دنده عقب بزنم ردشدم ولی دفعه دوم قبول شدم

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
من جلسه ی اول بودم حس میکنم کوه کندم خیلی فشاررروم‌بود طبیعیه به نظرتون؟

من داشتم سکته میکردم توپیچ ها فرمون رو نمیچرخوندم یادم میره

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
دوشنبه امتحان دارم واقعا کتاب پیچیده تر از مربی سر کلاس توضیح داده موندم جزوه ها رو بخونم یا کل کتاب

هردورو

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
من جلسه ی اول بودم حس میکنم کوه کندم خیلی فشاررروم‌بود طبیعیه به نظرتون؟

من جلسه ی اول بعد اینکه پشت فرمون‌نشستم چنان استرسی گرفته بودم اومدم خونه پاهام میلرزید گفتم بابا من دیگه پشت فرمون نمیشینم . ولی الان عاشق رانندگی ام . 

به نظرم مربی مرد خیلی بهتر اموزش میده مربی منم مرد بود با ارامش توضیح میداد به کار اموزاش میگفت شما فقط درست رانندگی کردن و یاد بگیرید ماشین به هرجایی خورد مهم نیست بیمه پولش و میده 

مربی منم مرد بود اولش راحت نبودم میخواست دنده رو یاد بده خیلی معذب بود عصبی و غرغرو بود بعد رفتم خانوم گرفتم اونم یه داستان دیگه داشت دیر میومد از ساعتم میدزدید برای تعمیر ماشینش و....مربی خوب پیدا کردن واقعا شانس میخواد 

کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..

سلام سخت نگیر 

اتفاقا مربی مرد خیلی بهتره 

منم مربی مرد برداشتم اولین جلسه هم قبول شدم واقعا عالی بود 😍اولش استرس طبیعیه

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨