2777
2789
عنوان

مادرای شما چقد بچه هاتونو نگه میدارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 120 پست
مادرشوهرت نگه نمیداره؟  مادرت چن سالسه چندتا نوه دارن ک نگه نمیدارن بچتو برای زایمان کمکت بود ...

مادرشوهرم خیلی پیره بچه منم ولوله س بدبخ پا نداره بدوعه دنبال این وروجک که 

حدود ۶۰سالشه برای زایمان ۲۰روز پیشم بودن سزارین بودم حالم خیلی بد بود 

تایم کوتاه میذارم فقطم تا شهریور از اول پاییز نمیذارم دیگه من چکار کنم پس☹

حق داری میفهمم چی میگی عزیزم، با مامان صحبت کن دلش رو به دست بیار باهات همکاری کنن

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا زوده که سزارین یکم سختت میشه 

ولی زود سرپا شدم میتونم کارامو کنم حدودا

میدونی هرج بیشتر بمونه پیشم بعدا سختترمه 

برای پسرم ۶ روز موند موقعی ک رفت یکم اذیت شدم 

حالا اینو بیشتر چون عادت کردم هرج زودتر بره بهتره خودم کارامو میکنم

ولی زود سرپا شدم میتونم کارامو کنم حدودا میدونی هرج بیشتر بمونه پیشم بعدا سختترمه  برای پسرم ...

خداروشکر زود سرپا شدی من که رو به قبله بودم اینقد بد حال بودم بازم مواظب عملت باش

اره دقیقا  گریه میکردم‌می گفتم طبیعی میخام  نمیتونستمم بیارمش ۳۹۰۰ بود  ولی بخاطر ...

۳۹۰۰سخته داغون میشدی پسر منم ۴کیلو بود قانونه بچه های ۴کیلو سزارین الانم شکرخدا که سرپایی زایمان جفتش سختیای خودشو داره نی نی دومت دختره؟؟