2777
2789
عنوان

زن بزنم برای مادر شوهرم یا نه؟

427 بازدید | 27 پست

سلام حقیقت حدود هفت ماه هست که شوهرم با پدر و مادرش بحثش شد و قطع رابطه کردن،شوهرم خیلی وابسته به مامانش هست الان توی این هفت ماه جلو من به روی خودش نمیاره اما داره از دلتنگی مامانش میمیره از یه طرف هم حق و منطقش بهش اجازه نمیده که بخواد باهاشون آشتی کنه،توی این هفت ماه هم بمن اجازه نمی داد که من برای هیچ کدوم از اعضای خانوادش زنگ بزنم یا در ارتباط باشم البته حق هم داشت چون اونا کاری که حقش نبود باهاش کردن ...حالا چند روزی هست متوجه شدم مامانش براش چندباری زنگ زده ،چن روز پیش هم مامانش برای من زنگ زد من دلم نیومد جواب ندم گفتم زشته بزرگتره،خلاصه جواب دادم ،مادر شوهرم گفت توی هفته جدید بعد از انتخابات میخوام بیام مرکز برم دکتر،اخه اونا توی شهرستان زندگی میکنن و ما توی مرکز، گفت شاید بیام خونتون،گفتم منتظرتون هستم، اما شوهرم از این موضوع خبر نداره یجورایی حال داغون شوهرم رو که میبینم اما بروز نمیده گفتم به مامانش زنگ بزنم زیادتر پیگیر اومدنش باشم، از طرفی هم با اون همه ظلم هایی که مادر شوهرم و دختراش بهم کردن دلم نمیخواد حتی بینمشون یعنی توی این جن ماه نفس راحت کشیدن از دستشون، اما شوهرمم یه طرف.‌‌‌..بنظرتون چیکار کنم؟اما اینم میدونم اومدن مادر شوهرم به خونمون یعنی شروع دوباره رابطه ها و اعصاب خوردی ها 

بیکاری؟

تنت میخاره؟

من از خدامه باهاشون قطع رابطه کنم اما چه کنم که نمیشه!

جز زحمت و ضرر چیزی واسمون نداشتن تا الان

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ک شوهرت خاسته زنگ بزنی زنگ بزن اما مثل سابق باهاشون صمیمی نشو سرد ورسمی وکوتاه حرف بزن کمتر بخند زیاد سوال نپرس وکوتاه جواب بده.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

دلت بزرگه و خوش شانسي 

منم دقيقا شرايط تورو دارم و خانوادم يه عذابن برام اما شوهرم كوره و طرف اونا و منو به زور مجبور به داشتن رابطه با اونا ميكنه

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))

ول کن 

مطمئن باش اگه شوهرت از دوری مادرش عذاب بکشه اصلا منتظر شما نمیمونه

بزار هر وقت خود شوهرت صلاح میدونه آشتی کنه باهاشون

اون خانواده شو بهتر میشناسه اینجوری میخواد اصلاشون کنه

چقد بعضی کامنتا دلمو شکوند.بابا مادرشههههه.پسرم مادر داره.حالا ی بحثی شده تموم شده.فک کن با هزار سختی بچه بزرگ کنی اخرش اینحوری بشه.هرچی هم گفته باشه مادره.خودتونو ی لحظه فقط ی لحظه بذارید جای بقیه