2777
2789

تنبلی تخمدان داشتم باردار نمیشدم بعد عاشق خرگوش بودم شوهرم برام خرید بهم گفتن خرگوش میخوای چیکار یه بچه بیار خیلی ناراحت شدم ولی چون از اعضای درجه یک خانوادم بود بیخیال شدم😶😶

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم بیخودی گوشیشو خاموش کرده بود نگرانش شده بودم دوروز گذشته بود ، چون میدونستم خونه پسر داییش نزدیکه به خونه عشقم اینا به پسر داییش پیام دادم پرسیدم

بعدش که فهمید بهم گفت حتما دوتایی یه چیزی بینتون هست که باهم چت میکنید😭😭😭😭

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
حرف اشتباه رو دوس پسر شما زده و ناراحت شدین چرا به اون خانم توهین میکنید بعدشم مطلقه یه فحش نیس کهای ...

عزیزم اون خانم خرااابه هزار تا خرف به من زند میدونم مطلقه فوش نیس و لد نیست برای این خانم ولی فوش حساب میشع شما ندیدی اون زن و 

لطفابرای زندگیم دعاکنید
منم همین شدم , حتی دیگه گریه هم نمیکنم چون انگار دیگه قلبی ندارم از بس شکونده

آخه جالبیش اینه که بعدش میاد هی میگه غلط کردم گوه خورده گوه خوردن رو گذاشتن واسه ی این مواقع هی پیام پشت پیام ولی برای من ارزشی نداره من کاملا افسرده شدم

خيلي از حرفاي شوهرم 

يكيش گفت سليطه توكي زني 

يه بارم گفت  ري د م دهن ننم كه اومد خاستگاري تو 

زياد هست اين چيزا بخوام بگم اشكم سرازير ميشه باز 😔

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
عزیزم چندسالگی ازدواج کردین؟

۱۵ تقریبا😊

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
عزیزم اون خانم خرااابه هزار تا خرف به من زند میدونم مطلقه فوش نیس و لد نیست برای این خانم ولی فوش حس ...

درست میگی ولی حرف من این هست از کلمه مطلقه به عنوان فحش استفاده نکن همونو بگو اون خانم خرابه یا بدکارس 

تو چِه دانی سِرِّ جَهانی مَن زِ آنَم و تو بیرون اَز آنی...
چی گفت

هر شب میگفت میخوام زود بخوام خستم , حوصله حرف زدن با تو رو ندارم , ناراحتم دلیلم نداره فقط میخوام تنها باشم ,بعد هرشب به دختر های دیگه پیام میداد تا بخوابه 

الان فکر میکنم چقدر ساده بودم که باز هم وقتی اینا رو میگفت 

میخواستم آرومش کنم ولی اون همیشه منو ول میکرد بیخیال میشد به خاطر آدم های دیگه 

هیچ وقت نمیبخشمش 

you are everything to me I can't lost you 
بهم گفت تو ثابت شده ای تیکه انداخت گفت در حد من نیستی اگه میخاستمت نگهت میداشتم دنیارو میدم ولی تو ر ...

نمی دونم چرا ولی وقتی اینو خوندم حرصم گرفت..

هموون بهتر که نموندی باهاش لیاقت نداشته.