2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره یس بخون... نماز اول وقت... با خدا حرف بزن.... به خدا اعتماد کن

🥀امضا خدا زیره همه خواسته هایتان البته به شرط آنکه به صلاحتان باشد🥀💖یه دختره خاص از تبار زمستون💋💖
نماز می خوندم همسرم مسخره م کرد دیگه نمی خونم 

این یچیزه شخصیه انقدر بخون وادم خوبی باش ک همسرت جذبت بشه واونم شروع کنه به خوندن

🥀امضا خدا زیره همه خواسته هایتان البته به شرط آنکه به صلاحتان باشد🥀💖یه دختره خاص از تبار زمستون💋💖
این یچیزه شخصیه انقدر بخون وادم خوبی باش ک همسرت جذبت بشه واونم شروع کنه به خوندن

آدم خوبی تا تونستم بودم ولی از همه کار های من بدش میاد زبون همو نمی فهمیم دعا کن بمیرم نه طلاق میده نه راحتم می‌ذاره دایم اذیت میشم 

آدم خوبی تا تونستم بودم ولی از همه کار های من بدش میاد زبون همو نمی فهمیم دعا کن بمیرم نه طلاق میده ...

اینجوری نگو اخه چرا انقدر ناامیدی.... پیش مشاور رفتی... مشکل اصلیتون چی بود

اینجوری نگو اخه چرا انقدر ناامیدی.... پیش مشاور رفتی... مشکل اصلیتون چی بود

تنها رفتم مشاور میگه تنها نمیشه کاری کرد اون نمیاد مشکل دهن لق سه مشکل دخالت خانواده خدا نشناسشه مشکل دخترمه که منو دوست ندارن تو خونه خودم غریبم

تنها رفتم مشاور میگه تنها نمیشه کاری کرد اون نمیاد مشکل دهن لق سه مشکل دخالت خانواده خدا نشناسشه مشک ...

خیلی سخته خدا کمکت کنه ولی هیچوقت به مرگ و خودکشی فکر نکن امیدوار باش تو باهاشون منعطف باش ببین چطور میشه

خودکشی نه مرگ با عزت از خدا می خوام 

خدا کمکت کنه. نمیدونم واقعا چی بگم ک ارومت کنه ار خدامیخوام صلاحتو سره راهت بزاره