سلام دوستان من کلی سرچ کردم بهترین ظرف پیرکس هست برا بچه ک من همش میترسم بترکه نمیخرم،،بعدش تفلون هست ک دلایل بهتر بودنش قانعم کرد ک بعد پیرکس بهترینه(اصلش ک زود خط نیوفته) میخوام از دوستانی ک تفلون خریدن و استفاده کردن برا بچه ببینم از چ مارکی راضی هستن ک زود خراش بر نداشت و سالم موند؟درکل چ مارکی میتونم از اصل بودنش مطمین باشم
لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
به منم بگید یه مارک ایرانی خریدم زود خراب شد چون روزی چندبار باید غذا درست کنیم تو قابلمه بچه ...
استیل ایرانی
مارک پارس استیل بخر
یکم گرونه مرگ نداره ولی
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟