2777
2789
عنوان

قابلمه تفلون برا بچه چ مارکی بخرم؟

668 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من کلی سرچ کردم بهترین ظرف پیرکس هست برا بچه ک من همش میترسم بترکه نمیخرم،،بعدش تفلون هست ک دلایل بهتر بودنش قانعم کرد ک بعد پیرکس بهترینه(اصلش ک زود خط نیوفته) میخوام از دوستانی ک تفلون خریدن و استفاده کردن برا بچه ببینم از چ مارکی راضی هستن ک زود خراش بر نداشت و سالم موند؟درکل چ مارکی میتونم از اصل بودنش مطمین باشم

لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرانیت کاندید بخر.هم ایرانیه هم گارانتی داره.جنسشم خیلی خوبه.من که راضیم.تفلون لاوان هم خیلی خوبه.قیمتش هم مناسبه 

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

پیرکس و استیل بهترینن

پیرکس نمیخری استیل بخر

منم استیل خریدم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من چدن گرفتم ست عروس چهار تیکه است

استفاده کردین؟راضی بودین؟تو دیجی کالا ست عروس میگفتن خیلی کوچیکن فقط ماه های اول میشه استفاده کرد،راسته؟؟

به منم بگید یه مارک ایرانی خریدم زود خراب شد  چون روزی چندبار باید غذا درست کنیم تو قابلمه بچه ...

استیل ایرانی

مارک پارس استیل بخر

یکم گرونه مرگ نداره ولی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
گرانیت کاندید بخر.هم ایرانیه هم گارانتی داره.جنسشم خیلی خوبه.من که راضیم.تفلون لاوان هم خیلی خوبه.قی ...

ممنونم عزیزم

بسلامتی استفاده کنید عزیزم،،منم ببینم اخرش چ مارکی بخرم

برو بازار ببین کدوم با کیفیته 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

پیرکس و استیل بهترینن پیرکس نمیخری استیل بخر منم استیل خریدم

استیل گفتن میسوزونه غذا رو وگرنه درمورد بهداشت و سلامتیش عالی بود