2777
2789
عنوان

بچه پرحرف

443 بازدید | 27 پست

بچه ها، دخترم تقریبا سه ساله ست، خیلی حرف میزنه، سرم میخواد بترکه چیکار کنم؟ همش سوال میپرسه؟ شماها چیکار میکنین؟

ای ک مرا خوانده ای ، راه نشانم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟

اره یجا میخوندم نوشته بود، محیط واسه همه بچه ها پر از رازو رمزه و بچه هایی که سوال میپرسن یعنی باهوش تر از اونایین که بی تفاوت رد میشن چون تو دهنشون دوس دارن رابطه هارو بدونن و این نشون از هوششونه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

عزیزم خدا نگهدار‌ش باشه ،😍 پسرمنم همینطوره الان که هفت سالشه بدتر شده به خاطر هوش بالاشونو من به دکتر پسرم گفتم خندید گفت بیار ضریب هوشی و در صد بزنیم. ولی دخترم 2سال وهفت ماهشه هنوز کلمه میگه

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
کنجکاو خب

وای ،میگه همه جی جی دارن؟ میگم آره، میگه پیشی جی جی داره؟ میگم آره، دیگه ادامه داره تا هاپو ، خرس، خاله ها ، عمع ها  و... یکی یکی میپرسه

ای ک مرا خوانده ای ، راه نشانم بده