2777
2789
عنوان

دخترم ۴سالشه آفت لثه زده

344 بازدید | 9 پست

خانوما دخترم ۴ سالشه و رو لثش آفت زده و گاهی بدنش گر هم میگیره انگار تب میکنه کسی راهی برای درمانش داره؟اصلا دلیل تبش همین آفت رو لثشه؟

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای افت ژل مخصوصشو می زنم، فوری یک دقیقه ای افت رو برطرف می کنه

اما چون اولش یه سوزش خیلی شدید ایجاد می کنه مناسب بچه ۴ ساله نیست

باید بپرسی از دکتر ورژن مخصوص کودکانش چیزی هست یا نه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
مولتی ویتامین بهش میدی؟

اره دوره ای میدم یک دوره تموم شد باز باید شروع کنم بدم

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏
افتین ژل بگیرین بزنین عالیه رب انار ترشم برای افت خوبه انشالله مشکلتون حل میشه

باشه عزیزم اگر بزاره فردا میزارم رو لثش انشالله خوب بشه

اره دوره ای میدم یک دوره تموم شد باز باید شروع کنم بدم

حتما بده

به وجود اومدن اکثر آفت ها به خاطر کمبود گروه ویتامین های ب هستش

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊