خواهر منم ی بار اینجوری شد چهره اش عین گچچچچچ امام زمان ب بابام بخشیدش
😢😢
واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
ان شاءالله خداسلامتی بده ،در این مواقع بگین سرفه محکم کنه
💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن 📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫
هنوز معلوم نیست گفتن باید ببرینش اهواز یا تهران ولی خودش میگفت قلبم بعد یهو انگار مرد داداشم کوچیکه هممون دستو پامون گم کردیم اون بهش تنفس داد برگشت تو راه تا رسیدن گفتم حداقل ده بار اینطور شده🥺
اره بچش یه لحظه گریه کرد ناراحت شد براش بیست دقیه بعدش یهو اینطور شد یعنی شوک بهم وارد شده دستم انگار فلج شده دلم میخواد بمیرم واسه خواهرم خیلی سخت بود