2777
2789
عنوان

جریان روز دختر چی بود؟

332 بازدید | 37 پست

چرا به روز دختر می‌گفتن روز باکره و میگفتن که نباید فقط به مجردا تبریک بگید؟

بچه نظرم خیلی ایده ی عجیبیه!‌ به نظر شما دختر مجرد و خانم متاهل با هم فرق ندارن؟ نه از لحاظ مسائل جسمی مثل بکارت، از نظر مسائل فکری و مسیولیت ها! خانم متاهل یک سری مسئولیت ها داره که اغلبش مربوط به خانواده خودش ( شامل همسر و فرزندانش)میشه و دختر مجرد هم یک سری مسئولیت داره که شامل خانوادش(پدر و مادر و خواهر و برداره) 

به نظرم خانم های جامعه به جای اینکه با فرهنگ سازی درست بخوان بین مردم باکرگی و مسائل برابری رو جا بندازن دارن بیشتر گارد میگیرن و حرف میزنن بدون منطق!

لطفاً لب و دهن چهارتا روشن فکر دو هزاری نباشیم و بدون تعصب برابری بخواهیم، تعصب باعث میشه تمرکز جامعه از خواسته ما منحرف بشه

خب خدا بچه پررو ها رو دوست داره!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز دختر واسه مجرد هاست یا متاهلی که از طرف مادر پدر ش کادو بگیره نه اینکه تو این روز هم از شوهر بیچاره توقع داشته باشن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
پس روز چيه؟😐

ببین دختر با زن فرق می‌کنه! نه از لحاظ مسائل جسمی بلکه از لحاظ دغدغه ها!‌ 

روز دختر روزیه که باید دختر های مجرد و هر فردی که مجرده بیاد از دغدغه هاش‌و تبعیض هایی که میچشه توی جامعه و خانواده بگه و روز زن هم روزه که یک زن متأهل از تبعیض هایی که لمس کرده بگه

روز دختر واسه مجرد هاست یا متاهلی که از طرف مادر پدر ش کادو بگیره نه اینکه تو این روز هم از شوه ...

آره دقیقا 

آدم باید جایگاه خودش رو مشخص کنه 

اینکه خانم های متاهل از مجرد بر نخورن، این باعث عدم ثبات جایگاه میشه

آخه اون موقع جنجال بود سر این موضوع 😅 خانمای متاهل میگفتن به شوهرمون گفتیم روز دختر چی میخری برامو ...

خخخخخخ منم نبودم راستش کم میام اصلا جریانارو ندونستما🤣🤣🤣🤣🤣🤣

این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....
خوبه کم میای و ماشالله تعداد پستاتداره میشه ۱۰هزارتا😜😅

خخخ اخه اون دو سه هفته اول بود ک تازه اومده بودم باور میکنی از @ارزوجان۳  این بپرس اصلا جز فعالا بودم ولی دیگه مشکلی داشتم یه کوچولو دید میزدم‌میرفتم اصلا پست نمیزاشتم😂😂😂😂

این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....
خخخ اخه اون دو سه هفته اول بود ک تازه اومده بودم باور میکنی از @ارزوجان۳    این بپرس اص ...

سلووم لنتی 😂

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

وای من تا پارسال مجرد بودم کسانی که سال به سال پیام نمی دادند اون روز یادشون به من افتاده بود مرتب پیام روز دختر مبارک می دادند  

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
هيچ فرقى ندارن اينكه به كسى كه رابطه جنسى رو تجربه نكرده بگيم دختر و به كسى كه سابقه تجربه رابطه ج ...

اول اینکه چرا ازدواج و تاهل رو فقط رابطه جنسی میدونید

دوم اینکه روز پسر ۲۷ ادریبهشت بود مصادف با شش می