2777
2789

سلام خانما این وکسی که توی آرایشگاه ها میزنن به صورت از کجا میتونم تهیه کنم و چه مارک یا مدلش خوبه کسی میدونه راهنماییم کنه آخه من هیچ اطلاعاتی ندارم دربارش بعد اسم اصلیش وکسه بخوام بگیرم؟؟ و اینکه بگیرم میتونم برا بیکینی خودم استفاده کنم؟؟ ضرر نداره هم بخاطر کرونا هم که تو خونه راحت ترم خیلی خجالت میکشم و کسی قیمتشو میدونه؟؟

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺

موم عدسی رو میگی؟ همونکه شبیه عدسه با دستگاه مخصوص گرمش میکنن و میزنن به محل و بعد ده ثانیه میکننش؟ 

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موم عدسی رو میگی؟ همونکه شبیه عدسه با دستگاه مخصوص گرمش میکنن و میزنن به محل و بعد ده ثانیه میکننش؟& ...

نمیدونم تو ارایشگاها دیدم که تیکه تیکه میشکنن میریزن تو دیتگاه گرم کیشه بعد میزنن به پوشت سفت میشه خودشو گرفت میکننش

نمیدونم تو ارایشگاها دیدم که تیکه تیکه میشکنن میریزن تو دیتگاه گرم کیشه بعد میزنن به پوشت سفت میشه خ ...

اره گلم موم عدسی هست

سفت شده هس شبیه عدسه گرونم هستن تو دیجی 300 گرمش 100 تومنه

یه دستگاه مخصوص برای اب کردنش داره

وقتی اب شد با چوب بستنی میزنی به محل و بعد ده ثانیه خشک میشه و شبیه ادامش میکنیش

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
اره گلم موم عدسی هست سفت شده هس شبیه عدسه گرونم هستن تو دیجی 300 گرمش 100 تومنه یه دستگاه مخصوص بر ...

آها مرسی گلم که راهنماییم کردی شما نمیدونی که برا بیکینی خوبه یا ضرر داره

آها مرسی گلم که راهنماییم کردی شما نمیدونی که برا بیکینی خوبه یا ضرر داره

خواهش عزیزم نه ضرر نداره مثل مومه دیگه ولی راحت تره کار کردن باهاش