2777
2789
عنوان

بیاین دلم گرفته ی چیزی تعریف کنم

117 بازدید | 7 پست

من به ی پسری علاقه مند شدم دوستمم اینو میدونست خودشم میدونست  میخوامش پسره رو اما چون چیزی پیش نیومده بود نگفتم بهش و ابراز نکردم ولی دنبال ی فرصت بودم که ببینمش من خانوادم گیرن نمیزارن راحت با ی پسر پاشم برم کافه بعد الان به گوشم رسید دوستم پاشده با همون پسر رفته بیرون شاید از نظر خیلیاتون مسخره بیاد اما من قلبم شکست چون دوستم حداقل میتونست به منم بگه  نه که بدون خبر بره شاید منم باهاش میرفتم 

اگه دستت به دهنت میرسه ببندش☺💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلبم خیلی شکسته به دوستم گفتم چرا بدون خبر رفتی میگه یهویی شد و گفت مگه بده؟درصورتی که یکی دیگه از دوستام هم خبر داشت دلم برای خودم و وجود همچین دوستایی میسوزه برام مهم نیست بهم بگه حسود یا احمق اما واقعا قلبمو شکوند

دوستم کلی این پسره رو دور زده و ایسگاش کرده و مسخرش میکرد که احمقه حتی ی اکانت تل ساخته بود و ی اسم و عکس الکی  حدودا ی سال پیش و باهاش حرف میزد با عنوان رل که اشنا بشن واقعا اگه اون پسر اینارو بفهمه چه حالی میشه؟

قلبم خیلی شکسته به دوستم گفتم چرا بدون خبر رفتی میگه یهویی شد و گفت مگه بده؟درصورتی که یکی دیگه از د ...

همه کسایی که ادعای رفاقت دارن رفیق نیستن 

باور کن من رفیق داشتم مثلا اختیارمو دادم دستش پیج اینستامو داشت همزمان نگاه میکرد منو پسره چی حرف میزنیم راهنماییم میکرد خودشم گفت پیام بدیم به پسره خوبه فلانه پیام داد با پیج من و قبول کرد از یه جا به بعد خودشو کشید کنار 

دوستم عقد کرد به من نگفت من اختیار همه چیمو دادم بهش بماند که پسره هم بسیار لاشی و عوضی بود و ارزششو نداشت که گذاشتم پیام بده این شیرین جبوه اش داد منم وسوسه شدم گذاشتم کارشو بکنه تقصیر خودمونه اعتماد میکنیم