2777
2789

سلام دخترااا ❤️بچه ها من این ماه با قرص کلومیفن تو اقدام بودم چند روز مونده به پری تهوع و درد سینه داستم اما دقیقا روز پریودم لکه بینی داشتم فرداش هم معذرت میخوام تو‌ دستشویی خون دیدم باز شد لکه بینی،یعنی کلا دوروز بود از امشبم باز تهوع اومده سراغم به نظرتون امکان بارداری هست؟🙈هنوز جرئت نکردم بیبی بزنم چون‌خودم فکر میکنم پریودی بوده و ختم همه چیزه🙁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره امکانش هست با این شرایطی که گفتی حتما بی بی چک بزن اگر بارداری باید شیاف بزاری

ممنونم از راهنماییت عزیزم یعنی با وجود خونی که مثل پری هست امکانش هست؟🙈

درسته من چون اطلاعاتی نداشتم گفتم بپرسم مرسی ازت خوشگلم🙈😘😘

عزیز دلم من دقیقا می دونم چه حالی داری

من دو ساله تصمیم به بارداری گرفتم هر ماه همین سوال برام پیش میاد هر ماه خودم رو ازار میدم دو بارم باردار شدم اما نموند برام

شما سعی کن مثل من نباشی هر ماه منتظر هر ماهم میگم نکنه باردارم و داره سقط میشه این تفکرات ادم رو خیلی اذیت میکنه. ریلکس باش ان شاءا... نی نی میاد تو دلتو به وقتش به دنیا میاد و چشمت روشن میشه و دلت شاد

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
عزیز دلم من دقیقا می دونم چه حالی داری من دو ساله تصمیم به بارداری گرفتم هر ماه همین سوال برام پیش ...

قربونت برم عزیز دلم ممنونم از دعا و دلگرمی زیبات چشم 🙈امیدوارم به زودی زود نی نی سالم و خوشگلتو تو بغلت بگیری قشنگم😘😍❤️🙈🙈