2777
2789

من خیلی انرژی مثبت میگیرم و نکات مثبت شوهر خودمم میاد جلو چشمم و خیلی حالم خوب میشه خلاصه...ولی وقتی میبینم یه زنی داره زجر میکشه و از شوهرش گله میکنه اینقد ناراحت میشم و انرژی منفی میگیرم بااینکه بخاطر شوهرم خدارو شکر میکنم ولی انگار میخام تلافی کارای بد مردای دیگه رو سر شوهرم در بیارم..

ولی درکل میدونم ادم میاد اینجا درد دل میکنه و تا پیکای ناراحت کننده خیلی بیشتر از تاپیکای انرژی بخش و خوشبختیه ولی گاهیم از خوبیای زندگیتون و اتفاقای خوشایندتون بگین و تاپیک بزنین...

نظر شما چیه شما وقتی تاپیکای ناراحت کننده میبینین چه حسی پیدا میکنین 

جاوید عشق مامان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ما هم ادمیم ناراحت میشیم دیگه

الهی همه خندون و دل شاد باشن

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
من مردم وقتی اینارو می شنوم دلم میخواد سر به تن آقایون نباشه و از صد کیلومتری ارواح رد نمیشم

دقیقا منم گاهی اینقد سر درد میگیرم برا همین دیگه زیاد نمیرم توشون

جاوید عشق مامان

من تاپیک غمگین دوست ندارم

ولی بیش از همه از تاپیک هایی بدم میاد که ناشی از ناآگاهی و عزت نفس نداشتن خانم ها هست

تاپیک های آدم‌هایی رو دوست دارم که دنبال علم و پیشرفت هستند

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

اینجا باید زشت باشی.که بهت بگن نههه خوشگلی.باید شوهرت کتکت بزنه که بیان دلداری الکی بدن.باید بی پول باشی.باید بگی بدبخترینم..حالاااا اگه برعکس همه اینایی که باشی گفتم واویلا...😌

همسر همه چی تمومم..تا ابد دوست دارم..مرسی که آرامش زندگی بهم میدی و همیشه به فکرمی🥰😘.موهای خوشگلی داری ولی به خاطر من کچل میکنی😁😘آخه خیلی بهت میاد 😜..همه میدونن عشق ما  چیه..💑..زندگی و سخت نگیرید..با سختیاش قشنگه 😃🙂
من تاپیک غمگین دوست ندارم ولی بیش از همه از تاپیک هایی بدم میاد که ناشی از ناآگاهی و عزت نفس نداشتن ...

دقیقا. منم هیچ وقت تاپیک های خیانت و مادرشوهر خواهر شوهر اصن نمی تونم برم حتی تاپیک بزنم

عشقم 💜

شوهر منم شکر خدا خوبه اما دستش تنگه ب هر حال هر انسانی ی نقاط خوب و بد داره باید باهم کنار بیاییم

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن