2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکدوم علاقته و در آینده ببین چ شعلی میخوای داشته باشی و تحقیق کن ببین شغلی ک دوس داری از چ رشته ایه 

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

علاقتتتتت

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

اگه میخوای  راحت بری دانشگاه ریاضی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

ببین 

تحربی قبل کنکور پدرت در میاد 

بعد کنکور سخت تره 

ریاضی قبل کنکور و دوران احصیلی یه کمیییی راحت تره و زمانش کمتره ولی تو کار پیدا کردن پدرت در میاد 

برا همین ریاضی رو انتخاب کردم چون من ادمیم که میتونم کار پیدا کنم 

من ریاضی خوندم دانشگاه دولتی ام صنایع قبول شدم ولی بهت میگم اصلا تو ایران مهندسی ارزش نداره تازه کلی ام سخته

کار براش نیست

برو تجربی

کنکورش سخت تره ولی اینده داره البته اگه خیلی میخونی برو

در غیر اینصورت برو انسانی اونم خوبه از ریاضی بهتره

درامد و مستقل شدن سریع تر برات مهمه تجربی

اما اگر درامد مهمه برات و توانایی اینو داری یه مدت بیکار باشی بعد تلاش کنی دنبال کار باشی ریاضی 

ریاضی رشته ریاضی اسون نیست ریاضی تجربی سخته چه برسه ریاضی ببین میتونی یا نه چشم بسته چیزی رو امتخاب نکن

عزیزم نگا کن زندگی فقط تو ریاضی وتجربی خلاصه نشده .... شاید ربطی نداشت ولی به بقیه رشته ها هم فکر کن .... دنبال علایقت بگرد ... وحرف بقیه هم اصلا برات مهم نباشه توچه بری زیاضی چه بری تجربه ... ۴ تا حرف برا شنیدن هس .... ازخودت بگو از هدفت ... علاقت ... تا ما بتونیم نظر بدیم