2777
2789
عنوان

دوستان گلم زایشگاه

217 بازدید | 27 پست

دوستان گلم میخوام برم زایشگاه دولتی لطفا بگین برای خودم چ وصایلی نیاز دارم ببرم شخصی نیس هرچی دلم خواست ببرم دولتی میرم چ وصایلی اجازه دارم ببرم لطفا بگین فداتووون بشم

زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی زاییدی از زایشگاه میای بیرون میری تو بخش کاچی اگه میخوری ببر.چای هم اگه اهلش هستی ببر.قطره شیر ...

عزیزم منظورم لباس اینا هست یعنی اجازه میدن لباس خودمون بپوشیم

فقط دمپایی روسری ببرم عزیزم یعنی لباس اینا نیاز نی

ن. دیگ باهمون لباس هایی ک رفتی موقع مرخص شدن همونارو بپوش من همونارو پوشیدم اومدم خونه رفتم حمام...راستی شورت هم بردار...

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
مرسی عزیزم ولی میشه مانتو شلوار اینا بردارم برای پوشیدن ترخیص درسته گلم

آره دیگه طبیعتا وقتی بخوای مرخص بشی با لباس صورتی بیمارستان که برنمیگردی تو خونه ولی تا اونجایی همون لباس قشنگا باید تنت باشه

موقع زایمانت برا منم دعا کن زایمانم آسون باشه از همین الان از اتاق عمل وحشت دارم

واسه خودت پوشک دستمال کاغذی شورت لباس راحت دمپایی کمپوت و آبمیوه و خرما لوازم آرایش اگه اهل آرایشی مدارک گوشی و شارژر سبد چای و قند این جور چیزا ماسک و دستکش و الکل واسه خودت و همراه البته من ملحفه و پتو و بالش هم بردم مال بیمارستان رو استفاده نکردم 

واسه بچه لباس ۲ تا دکمه خور باشه پوشک شیشه شیر پتو چون خیلی کوچیکه 

دیگه یادم نیست 

از طرف من ببوسش انشاالله پا قدمش برات خیر باشه تنش سالم باشه و عاقبتش نیک موقع زایمان هم عزیزانت رو دعا کن چون صد در صد دعات درگیر میشه اگه یادت موند منم دعا کن

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

ن. دیگ باهمون لباس هایی ک رفتی موقع مرخص شدن همونارو بپوش من همونارو پوشیدم اومدم خونه رفتم حمام...ر ...

فدات جونم مرسی اجی گلم خیلی خیالم راحت کردی کلی برات دعا میکنم عزیزم

ب سلامتی و مبارکی زایمان کنین زایمانتون بدون خطر باشه خداوند مهربان حافظ شما و نی نی باشند لطفا لطفا اگه قابل میدونین برای نی نی دارشدن فلورا @مهربون21  @شیرینخانووم  @تیناجونیی  و سحر دعا کنین 

دلبندتون زیر سایه پدرومادر با نازونعمت بزرگ بشه لطفا برای حل شدن مشکل برادرم ب نحو احسن دعا کنین ممنون

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

واسه خودت پوشک دستمال کاغذی شورت لباس راحت دمپایی کمپوت و آبمیوه و خرما لوازم آرایش اگه اهل آرایشی م ...

فداتشم عزیزم مرسی ک این همه رهنماییم کردین فداتشم حتما برات دعا میکنم جونم لباس راحتی اجازه میدن ببرم چون دولتی هستش گیر نمیدن

ب سلامتی و مبارکی زایمان کنین زایمانتون بدون خطر باشه خداوند مهربان حافظ شما و نی نی باشند لطفا لطفا ...

ان شاءالله عزیزم حتما چشم فداتووووون بشم حتما برای همه شما عزیزام دعا میکنم ان شاءالله خدا دل خوشی نصیب همتون کنه فداتشم

آره دیگه طبیعتا وقتی بخوای مرخص بشی با لباس صورتی بیمارستان که برنمیگردی تو خونه ولی تا اونجایی همون ...

امیدوارم زایمانتون  راحت و بدون خطر باشه‌لطفا لطفا برای امضام دعا کنین ممنون

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹