2777
2789
عنوان

جای من بودی چیکار میکردی فقط نظر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 20 پست
کاملا منطقی من الانم هیچکس جز خودم شماتت نمیکنم با اینکه حق طلاق هم بامن هست ولی لعنت به دل که فاتحه ...

خودت رو رها کن عزیز من به باقی مونده عمر و جوونیت رحم الان حسرت میخوری چرا توی عقد جدا نشدم نذار ده سال دیگه حسرت امروزت رو هم بخوری این همه با دلت تصمیم گرفتی یه بارم با عقلت بگیر برات آرزوی شادی و خوشبختی دارم خواهر نازنینم

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 
خب این خیلی خوبه پس یعنی میتونه خوب باشه. از همون مشاورها که رفتی و درگیر مشکلت هستن کمک بگیر. اگر و ...

قربونت عزیزم حالمو بهتر کردی خیلی دلم گرفته برام دعا کن به حرمت این روز جمعه عاقبت به خیر بشه کارهام 

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت رو رها کن عزیز من به باقی مونده عمر و جوونیت رحم الان حسرت میخوری چرا توی عقد جدا نشدم نذار ده ...

عزیز دلم ممنونم از حرفا و نصیحتهاتون دعا کنید منم خوشبختی و ببینم دیگه ممنونم ازشما بابت وقتی که گذاشتین برام

قربونت عزیزم حالمو بهتر کردی خیلی دلم گرفته برام دعا کن به حرمت این روز جمعه عاقبت به خیر بشه کارهام ...

انشاءالله، زندگی بعضی وقتها خیلی روزهای سخت داره ولی باید برای روزهای خوبش تلاش کنیم، انشاءالله همه چی درست میشه، شما هم برای من خیلی دعا کن. 

انشاءالله، زندگی بعضی وقتها خیلی روزهای سخت داره ولی باید برای روزهای خوبش تلاش کنیم، انشاءالله همه ...

از ته دل بهترین ها رو براتون میخام صلوات میفرستم عزیزم براتون بابت وقتی که گذاشتین برام