2777
2789

بچه ها بواسیرشو عمل کرده امروزروز دومه خییییلی درد داره خیییلی داره میمیره رفته دستشویی شکمش مثل سنگه بااینکه همش داره ملین میخوره بچه ها کسی تجربه داره؟بعداز دستشویی ازش خون میاد طبیعیه

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش یکی دو قاشق روغن زیتون بده و آلوی پخته تا شکمش کار کنه

عزیزم یه شیسه پر روغن زیتون خورده دستشویش هنوزم سفته طبیعیه که ازش خون میا ؟دردش چرا هررپز بیشتر میشه چرا کمتر نمیشه

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

عزیزم یه شیسه پر روغن زیتون خورده دستشویش هنوزم سفته طبیعیه که ازش خون میا ؟دردش چرا هررپز بیشتر میش ...

عزیزم عمل سختیه ؟؟

چن ساعت طول میکشه

بیهوشی داره؟؟

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
مادرشوهرمنم ماه پیش عمل کرد دو سه روز اول خیلی درد ااشت به مرور خوب شد دو روز اول که بعد دستشویی ا ...

خواهرم مدفوعش سفته امروز برای بار دوم رفت دستشویی سفت بود ازش خیلی خون اومد طبیعیه؟ میگم نکنه طبیعی نباشه

عزیزم عمل سختیه ؟؟ چن ساعت طول میکشه بیهوشی داره؟؟

خیلی سخته خیییلی 

عزیزم یه شیسه پر روغن زیتون خورده دستشویش هنوزم سفته طبیعیه که ازش خون میا ؟دردش چرا هررپز بیشتر میش ...

دستشوییش نباید سفت باشه

دکتر به مادرشوهر من دو سه جور شربت داد و نوافن برا دردش

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
خواهرم مدفوعش سفته امروز برای بار دوم رفت دستشویی سفت بود ازش خیلی خون اومد طبیعیه؟ میگم نکنه طبیعی ...

غذا فقط سوپ بهش بدید سوپ جو باشه بهتره

مدفوعش نباید سفت باشه اصلا

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊