2777
2789
عنوان

دعا و دعا گرفتن

129 بازدید | 9 پست

سلام من همیشه شنیده بودم که دعا گرفتن و موکل و غیره گناه داره ولی یک بنده خدایی  دو تا بچه داشته با شوهرش  دعواش میشه و داشته کارشون به طلاق کشیده میشده هر چقدر هم دعا و نماز و نذر و نیاز می کرده فایده ای نداشته تا این که پیش دعا نویس میره و موکل می گیره و ... و شوهرش برمی گرده من بهش گفتن تو گناه کردی که موکل گرفتی گفت من برای کار خیر این کار کردم اگه پیش دعا نویس نمی رفتم زندگیم نابود می شد به نظرتون کار درستی کرده من با این که مجردم ولی درکش می کنم و هم بهش حق می دم چون شوهرش داشته از دست می داده از طرفی هم می گم گناه کرده نظر شما چیه کارش درست یا نه اگه برای کار خیر دعا بگیره درست

خیر من نمیپسندم 

زندگیشون بعد از برگشتن بهم چه جوریه؟ 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر من نمیپسندم  زندگیشون بعد از برگشتن بهم چه جوریه؟

من هم می گم گناه ولی از طرفی هم می گم کار بدی نکرده زندگیش نجات پیدا کرده کلا می خوام بدونم در جهت مثبت استفاده کردن از دعا و طلسم و عیره گناه و سنگینی داه یا نه

من هم می گم گناه ولی از طرفی هم می گم کار بدی نکرده زندگیش نجات پیدا کرده کلا می خوام بدونم در جهت م ...

ببین من به گناه و غیر گناهش کار ندارم از این منظر بهش نگاه نمیکنم

اما نباید برای نجات یک زندگی دست به دامن خرافه بود

من اصلا به دعا و طلسم اعتقاد ندارم ای کاش انقدر دنبال این حرفا را نمیگرفتن مردم و بازار این افراد را رونق نمیدادن

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
ببین من به گناه و غیر گناهش کار ندارم از این منظر بهش نگاه نمیکنم اما نباید برای نجات یک زندگی دست ...

متوجه منظورت شدم ولی گویا از این راه جواب گرفته چون من شنیده بودم به خصوص گرفتن موکل در رسیدن به خواسته موثر

متوجه منظورت شدم ولی گویا از این راه جواب گرفته چون من شنیده بودم به خصوص گرفتن موکل در رسیدن به خوا ...

ترسناکه 😟