2777
2789
عنوان

بچه های بد غذا

124 بازدید | 12 پست

سلام مامانای عزیز

اگه نگران رشد کودک عزیزتون هستید میتونید یه مشاوره و رژیم مناسب بگیرید براش.

بنده کارشناس بیمارستان فوق تخصصی اطفال هستم.

مشاور تغذیه و رژیم درمانی هستم.( رژیم تناسب وزن بزرگسالان و کودکان،رشد قدی کودکان،رژیم ورزشکاران،بیماری های مزمن مثل دیابت)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم چهارسالشه وزنش 12 و نیمه هر چیزی رو نمیخوره با ناز و ادا و هزار جور مدل دادن بلاخره دو لقمه میخوره آزمایش داده مشکلی نداره فقط یه کم خونی خفیف که چون خودم می‌نگرم دکتر احتمال مینور بودن داده شربت های اشتها آور هم تاثیر زیادی براش ندارن

بچه های بدغذا باهوش تر هستند و کمتر گول میخورن. شما باید بدونید که مواد مغذی رو بهشون برسونید

اینکه چع مقدار دریافت روزانه برای رشد نیاز دارند و چه چیزهایی رو میشه جایگزین موادی کرد که نمیخورند

مشاور تغذیه و رژیم درمانی هستم.( رژیم تناسب وزن بزرگسالان و کودکان،رشد قدی کودکان،رژیم ورزشکاران،بیماری های مزمن مثل دیابت)
سلام عزیزم چی بخورن که اضافه وزن کنن

برای وزن گرفتن باید مقدار کالری و پروتئین مناسبی دریافت کنند. 

اگه کندی رشد وزنی ادامه پیدا کنه سیستم ایمنیشون در خطر میفته و رشد قدی بچه ها هم دچار افت میشه

شما باید به روشی هوشمندانه مواد مغذی رو به بچه برسونید.

مثلا یک قاشق غذای معمولی همیشگیش رو مقوی و مغذی تر کنید تا مقدار کالری و پروتئین بیشتری دریافت کنه با اون یک قاشق

یا میان وعده های جذابی براش درست کنید که متوجه ترکیبات داخلیش هم نشه و جذب اونا بشه.

میتونی یه برنامه غذایی به من بدی برای،کودک2ساله

بله عزیزم

اگه اینستا داری پیام بده

mrs.zendedel

ندارم عزبزم

درخواست دوستی بده. شماره واتس اپ کاریم رو بهت بدم

دخترم چهارسالشه وزنش 12 و نیمه هر چیزی رو نمیخوره با ناز و ادا و هزار جور مدل دادن بلاخره دو لقمه می ...

اگه دوست داری مشاوره بگیری درخواست دوستی بده