2789
عنوان

یهو ازخواب بیدارشدم دیدم شوهرم نیس+شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 52 پست
اول پاشو گوشیتو بزن به شارژ.ادم ک تو خونه تنهاست گوشیشو شارژ میکنه پاشو

اره الان زدم شارژ حالا میدونی چیه ازصب پایه دخترمم دررفته نمیتونه راه بره هزاربارزنگ زدم بیا ببریمش دکتر نیومد هیچ حالشم نمیپرسه اصلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره الان زدم شارژ حالا میدونی چیه ازصب پایه دخترمم دررفته نمیتونه راه بره هزاربارزنگ زدم بیا ببریمش ...

عزیزم شوهرت آدم با شخصیتیه از طرز حرف زدنش مشخصه میتونی خیلی راحت ترکش بدی خیلییی راحت

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
شبتون بخیر😂🤣

مال من میگ میااام خدافظ .اگ زیادیم بنویسه میگه میام فعلا .زنگم بزنم پیش دوستاش تا حرفمو نزدم خودش میگه میدوزه پاره میکنه قط میکنه 😂😑

همیشه بخند،خنده دشمناتو دستپاچه میکنه 
بخوره توسرش داره چابلوسی میکنه

مردا همیشه با زبون خوش دور ازجون خر میشن زبونت رو خوش کن انشاالله که درست میشه

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
مال من میگ میااام خدافظ .اگ زیادیم بنویسه میگه میام فعلا .زنگم بزنم پیش دوستاش تا حرفمو نزدم خودش می ...

همه همینن 

کمتر مردایی پیدا میشه با این طرز صبحت کردن😂

عزیزم شوهرت آدم با شخصیتیه از طرز حرف زدنش مشخصه میتونی خیلی راحت ترکش بدی خیلییی راحت

فک میکنی نکردم بدونه اینکه کسی بفهمه خوابوندمش کمپ باز دراومد همون آشو همون کاسه 

انشاالله خدا ب دلت و زندگیت آرامش بده عزیزم زندگی کردن با مرد معتاد خیلی سخته خیلی واست ناراحت شدم خ ...

قربونت ممنون فقط بخاطر بچهام دارم تحمل میکنم کی این روزا میگذره بچهام بزرگ شن دعا کن برام