2777
2789

چی کار کنم دوسش دارم بچه هم دارم اما با تفکرات هم مشکل داریم حس می کنم خودم نیستم خودمو فراموش کردم 

شور و عشقمون کم شده بع از به دنیا اومدن بچه با وجود اینکه سه سال گذشته 

نمی دونم چی کار کنم کیا تو این شرایط جدا شدن و بعد پشیمون شدن 

اینم بگم اگه هرچی بگه بگم چشم همه چی گل و بلبل میشه اما خودم تخریب میشم قید همه علاقیاتم ازادیمو زدم 

چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز طلاق بگیری فردا زن گرفته مردا همینن توام میشی یه بیوه که همه ازت میترسن و شوهراشون و ازت قایم میکنن این حقیقت تلخ جامعه است و بچت میشه بچه طلاق در از استرس پر از سوال نظر من اینه اگر مشکل اساسی نداری با جلسات مشاوره زندگیت و به یه حد نرمال برسون یه جاهایی به علاقه هات برس یه جاهایی هم بگذر همه ما یه جاهایی گذشتیم نمیشه هر کی هر چی میخواد بشه اصلا نمیشه عزیزم

جلسات مشاوره برید ولی نذارید زندگیتون از هم بپاشه...دختر خاله من جدا شد با یک بچه خیلی پشیمونه

اگه واقعا مشاور رو کیفیت زندگیمون تاثیر بزاره خب حتما این کارو می کنیم اما چطوری میشه یه زوج درمان خوب پیدا کرد

وقتی دوست داشتن و علاقه باشه که به تفاهم رسیدن راحت تره، هیچ زن و شوهری مثل هم نیست افکار و عقایدشون ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
وقتی دوست داشتن و علاقه باشه که به تفاهم رسیدن راحت تره، هیچ زن و شوهری مثل هم نیست افکار و عقایدشون ...

مدام بحث و جدل داریم  بعضی وقتا به یاد اون جمله ی معروف که میگه یه پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه میفتم میگم شاید ماهم ادم اشتباهی بودیم

اگه واقعا مشاور رو کیفیت زندگیمون تاثیر بزاره خب حتما این کارو می کنیم اما چطوری میشه یه زوج درمان خ ...

از دادگاه خانواذه ادرس بگیر

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

خوب فکر کن ببین بحث جدل سرچی ارزش داره 

اهم و مهم کن موضوعات رو و ببین اگر بی ارزشه بزار نظر اون باشه و بحث و جدل رو کمتر کن کوپن هاتو نگه دار برای مسائل مهمتر وقتی ببینه حرف گوش میدی اونم حرف گوش میده 

فکر بچه ات باش 

به نظر من ادم وقتی بچه به دنیا میاره باید خیلی از خودش بگذره و فقط شادیش تو ارامش و اینده بچه اش باشه 

بازم خوب فکر کن یه مدت تغییر رفتار بده اگر فایده نداشت به جدایی فکر کن 

اول هزار راه نرفته رو برو طلاق اخرین راهت باشه 

مدام بحث و جدل داریم  بعضی وقتا به یاد اون جمله ی معروف که میگه یه پایان تلخ بهتر از تلخی بی پا ...

منم هروقت یاد خواسته های خودم میفتم دلم میخواد طلاق بگیرم ولی وقتی به زندگیم نگاه میکنم که زندگی تقریبا ارومیه  شوهرم دوسم داره منم دوسش دارم  می‌گذرم امما ی کار دیگه ای میکنم تا حالم خوب بشه  ماهم مثل تو علاقه هست ولی  تفاهم کمتر 

با شوهرت صحبت کردی من گاهی مقصر خودمم باهاش حرف نمیزنم میگم اون نمیزاره