2777
2789
عنوان

من ب ی نفر خیلی علاقه مند شدم

249 بازدید | 8 پست

خیلی زیاد حالا انگار اونم ب من علاقه من شده ولی بروز نمیده حرفاش تو استوری میزنه 

تمام حرفاش تو استوری مخاطب خاص داره حالا من نمیگم حتما منم ولی خب شاید من باشم چون ی کم ضایع ست 

اخه چند روز پیشا ی سوال پرسید ک محبت امیز ترین جمله تو زبان محلی تون چیه منم جوابش دادم بعد دایرکتم اومد گفت چیزی ک گفتید متوجه نشد اگ امکان داره ویس بفرستید 

فک کنم فقط ب من کفت ویس بفرست 

مثلا این عکس امروز استوری گذاشت خب الان حرفش ی مخاطب خاص داره 

من نمیدونم چیکار کتم دارم دیوونه میشم خیلی بهش علاقه دارم 😔😔😔😔😔😔

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادم وقتی کسیو دوس داره هرحرفی بزنه به خودش میگیره چندسالته

۲۳ 

خب اخه تامن ی استوری از خودم میزارم ی متن مینویسم اونم بعد چند ساعت ی استوری ی متن میزاره یا عکس خودش میزاره 

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍
خودتو کنترل کن تا وقتی ازش مطمئن نشدی لطفا چیزی نگو چون بعدا پشیمون میشی

ن اصلا چیزی نمیگم ب هیچ وجه و خیلی اذیت میشم 

هیچ وقت ی آدم خوب وارد زندگیم نشده 

دوس داشتم اون آدم خودم انتخاب کنم 

۲۳  خب اخه تامن ی استوری از خودم میزارم ی متن مینویسم اونم بعد چند ساعت ی استوری ی متن میزاره ...

میگم که به خودت میگیری

تا چیزی نگف هیچیییی نگو ک بعدش پشیمونی محضه

اگر بخندی میگذره. اگر نخندی بازم میگذره. پس لااقل بخند، تا خوش بگذره ...
دوست اینترنتی یا هم و از نزدیک میشناسین

از طریق اینستا