2777
2789

منتظر بودم ک امروز بی بی بزنم ولی صبح پریود شدم

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انشالله که میشه ۲تیر وقتشه 

منم دو تیر چ جالب....امروز زدم منفی بود امیدی هس ینی؟

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....
عزیزدلم ایشالله ماه دیگه

ممنونم💖💖

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

اونقدر ذوق دارم میگم یا امام رضا این ماه تولدته به منم یه عیدی بده اقا منتظرم فدای تو بشم خیلی ها چشم انتظارن اقا عیدی ما رو هم بده صدای خنده بچه پیچه تو خونه زندگیمون 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
اونقدر ذوق دارم میگم یا امام رضا این ماه تولدته به منم یه عیدی بده اقا منتظرم فدای تو بشم خیلی ها چش ...

کاش منم کمک کنه اینقدر نذر دارم سالگرد عروسیمونم هست با ولادت امام رضا 

چشم انتظار ثمره عشقمون  اگه میشه واسه نی نی دارشدنم یه صلوات بفرستین🙏🏼
منم دو تیر چ جالب....امروز زدم منفی بود امیدی هس ینی؟

دو تیر پریود میشی یعنی خوب اگه ۲تیر نشدی اون موقع باید بزنی بی بی چک رو از الان چه خبره زوده

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
چند وقته اقدامی عزیزم

۹ماه بودش که فهمیدم کیست دارم بعد دفع کیست الان که مشکلی ندارم امیدم به خداست 

تورو خدا واسم دعا کنید دیگه دارم دیونه میشم نمیدونم چرا انقدر دیونه خودم میکنم واسه این موضوع😭😭

چشم انتظار ثمره عشقمون  اگه میشه واسه نی نی دارشدنم یه صلوات بفرستین🙏🏼