2777
2789

سلام خانوم گلا 

من مشکلم اینه هنوز بعد سالها آشنایی با خانواده همسرم، نتونستم آداب و فرهنگشون رو بفهمم

اگه کسی عروس کردهای عزیزمون شدن یا خودشون کرد هست لطف میکنید کمک کنید

ممنون

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت
کلا ازدواج با هم قومیت بهتره و اگرنه باید از در سازش در بیای

من دقیقا تو در سازش هستم واسهدهمین اومدم اینجا که در موردشون بیشتر بدونم که بتونم مشکلات رو حل کنم 

چون با همسرم حتی حتی ۱ درصد هم مشکل ندارم 

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چه زمینه ای الان سوال داری دقیقا

گلم اگه شناخت کامل داری از توقعات 

فرهنگ 

خط قرمزهاتون بگید 

ما تهرانیم خانواده همسرم‌کردستان 

من طلا دوست ندارم عوضش خونه دارم و وسایل خونه م شیک 

مادر همسرم میگن تو شوهرت رو بد میکنی پیش همه چون طلا نداری و میگن عرضه نداره درصورتی که خواهر همسرم حدود  ۳۰۰ میلیون طلا دارن ولی تو خونه ای زندگی میکنن که من رغبت نمیکنم برم توش

حالا میخوام ی سری فرهنگ و اداب رسوم‌بیشتر رو بدونم تا جایی که میشه رعایت کنم که مشکل ایجاد نشه

گلم اگه شناخت کامل داری از توقعات  فرهنگ  خط قرمزهاتون بگید  ما تهرانیم خانواده ...

من کرد نیستم ولی معاشرت با کردها زیاد داریم . اگه مال سنندج هستن که ذاتا ادم های بسیار خوبی هستن، منتها اینکه عروسشون تو جمع خوش لباس باشه و ترتمیز و زیبا و اراسته به زیور الات براشون مهمه . مخصوصا چون فارس هستی میخوان باهات پز بدن به اقوامشون . احترام بزرگتر کوچیکتر هم خیلی براشون مهمه . ولی خب میدونی مهمانوازن خونگرمن بخشنده ان . زیاد جای نگرانی نداره از چیزی نترس ‌ به پدر شوهر مادر شوهرتم زیاد احترام بذار چه موقعی میان چه وقتی میرید اونجا . نگران نباش . فقط لج نکن باهاشون 😌

من کرد نیستم ولی معاشرت با کردها زیاد داریم . اگه مال سنندج هستن که ذاتا ادم های بسیار خوبی هستن، من ...

گلم من و همسرم هردو تلاشمون میکنیم خوش تیپ باشیم 

چهره م رو هم خیلی میگن زیبایی 

ولی مثلا چ کنم که طلا دوست ندارم 

من فقط طلاهای فوق العاده ظریف میندازم

ی سری توقعات ازمون دارن مثلا خیلی زود بریم کردستان 

مثلا هر ۳ هفته ی بار 

ولی همسرم‌نمیتونه چون شغلش ماموریت داره

گلم من و همسرم هردو تلاشمون میکنیم خوش تیپ باشیم  چهره م رو هم خیلی میگن زیبایی  ولی مثل ...

اره خب کردها خیلی اهل طلا هستن اونم طلاهای درشت 😅و وابستگی عاطفی بین خانواده ها با پسرشون زیاده . حالا اگه نمیتونید زیاد سر بزنید تو این قضیه مداخله نکن بنداز گردن شوهرت ک خودش به خاتواده اش بگه نمیتونم بیام کار دارم و این صحبتها

اره خب کردها خیلی اهل طلا هستن اونم طلاهای درشت 😅و وابستگی عاطفی بین خانواده ها با پسرشون زیاده . ح ...

همسرم دوری میکنه میگه خانواده م حاشیه زیاد دارن 

از خاله زنک بازی بدش میاد و خیلی کم‌میره 

از چشم من‌میبینن

ممنووومم عزیز دلم راهنمایی کردید