2777
2789
عنوان

بیمارستان بنت الهدی مشهدخوبه؟

1992 بازدید | 42 پست

سلام کسی زایمان داشته توبنت الهدی میگن خوبه ولی هزینش خیلی زیاده.

من دوقلودارم ب نظرتون برم اونجایابیمارستان ارتش هم خوبه؟شمابودین هزینه رومیدادین ومیرفتین؟

بد نیس

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

من رفتم عزیزم عالیه من که خیلی راضی بودم

سزارین بودم وپمپ بی دردهم داشتم

کاربری چارممه😢     ❤😍مامان سه تاوروجکم😍❤     من میمیرم برای این سه تافرشته    خداجون تقدیربچه های قشنگموزیبابنویس  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی ازآشناهامون دوقلوداشت اونجازایمان کرده بود سزارینم بود ولی یکی ازبچه هاشوکشیده بودن پاش ازلگن دررفته بود ولی درکل میگن خوبه 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
من رفتم عزیزم عالیه من که خیلی راضی بودم سزارین بودم وپمپ بی دردهم داشتم

بنت الهدی؟میدونی الان هزینه سزارین ۹ میلیونه؟البته بدون اتاق خصوصی وارتش ۵تومنه حالادوقلواحتمالابیشترمیشه.بنظرت می ارزه برم اونجا؟

شمااونجازایمان میکنی؟ میدونی هزینش چقده؟

نع،خبر ندارم

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
بنت الهدی؟میدونی الان هزینه سزارین ۹ میلیونه؟البته بدون اتاق خصوصی وارتش ۵تومنه حالادوقلواحتمالابیشت ...

آره عزیزم بنت الهدی بودم واسه من که عالی بودواصلاپشیمون نیستم بازم شمابایدبه شرایط خودت نگاه کنی گلم 

کاربری چارممه😢     ❤😍مامان سه تاوروجکم😍❤     من میمیرم برای این سه تافرشته    خداجون تقدیربچه های قشنگموزیبابنویس  
آره عزیزم بنت الهدی بودم واسه من که عالی بودواصلاپشیمون نیستم بازم شمابایدبه شرایط خودت نگاه کنی گلم ...

من میتونم هزینه شوبدم ولی منظورم اینه شنیدم بیمارستان ارتش هم خیلی عالین ونصف این قیمت درمیادموندم کدوموبرم