2777
2789
عنوان

دو سه روز این حالتا رو دارم 🥴🥴

177 بازدید | 17 پست

به صورت خیلی خفیف مخصوصا باد کولر خوردنی ابریزش بینی میگیرم خیلب کم شاید در طول روز چهار پنج بار 

سرفه هر از گاهی دارم خشک ولی تو گلوم خلط بی رنگ هست

عطسه هم شاید دو سه تا در روز بزنم 

پسرم و شوهرمم اینطورن 

بنظرتون کروناس ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلاب واسه کرونا خوبه ؟

اره گلم خیلی خوبه خیلیاازالکل واسه ضدعفونی استفاده نمیکنن گلاب اسپری میکنن البته گلاب دوآتیشه خوب 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
پس چی میتونه باشه حساسیت میشه ؟ دستنبو خوردیم فرداش اینجوری شدیم هممون

احتمالا از باد کولره سرما خوردین ما که دوهفته پیش مبتلا شدیم خیلی بد بود منم سینم خلط داشت اما با تب شروع میش نگران نباش 

خدا سلامتی بده ایشالا هر چه زودتر از شرش خلاص بشیم

إن شالله میدونی این مریضی خیلی عوارض داره از نظر روحی ادمو داغون میکنه حس بویایی و چشاییو از دست میدی خداروشکر رو بچه ها زیاد اثر نداره پسر کوچیکم فقط دوروز بی حال بود بعدش خوب شد تب خفیخ هم داش گاهی نفس تنگی میگیره ادمو با اینکه ریه مون درگیر نشد عضله درد درد شبیه به پریودی میگرفت بی اشتهایی و ....

إن شالله میدونی این مریضی خیلی عوارض داره از نظر روحی ادمو داغون میکنه حس بویایی و چشاییو از دست مید ...

من فقط نگران بچمم و بچه تو شکمم هستم بخدا اصلا بیرون هم نمیریم اخرین بار یادم نمیاد کی رفتم بیرون 

اگر کرونا باشه که داغون میشم اخه سزفه خشک هم دارم گلوم خشکه هر از گاهی خلط بی رنگ میاد شک دارم از طرفی هم میترسم بزم دکتر